Af David Andersen - 15/09-17 12:50

Så er det nu: Her kan du købe nyistandsat cykel for 500 kronerSå er det nu: Her kan du købe nyistandsat cykel for 500 kroner

Studerende kommer foran i køen, når der i weekenden sælges brugte cykler hos Nordsjællands Politi.

storybild

Nordsjællands Politi har taget sociale medier til sig som få andre offentlige institutioner, og det har gjort ordensmagten vildt populær på nettet. Udover at deres Facebook-opslag bliver delt vidt og bredt, så er politikredsen blevet nomineret til et hav af priser, og har blandt andet vundet Sprogprisen 2017.

Deres nyeste opslag vil uden tvivl gøre dem endnu mere populære - især blandt studerende - for det er en rigtig glædelig nyhed for mange, som bliver delt: De afholder en kæmpe hittegodsauktion af nyistandsatte cykler i weekenden.

'Du tager til Biketown Showdown på Lyngby Torv nu på søndag mellem klokken 11 og 14. Her kan studerende nemlig købe nyistandsatte brugte cykler for en plov og samtidig støtte et godt formål. Ja, du læste rigtigt: 500 kroner for en nyistandsat brugt cykel', skriver politiet på Facebook.

'I de første to timer af Biketown Showdown er salget af cyklerne forbeholdt personer med gyldigt studiekort, men fra klokken 13 er det muligt for alle interesserede at købe en af de brugte cykler, hvis lager haves', skriver politiet.

Læs mere på begivenhedens Facebook-side.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

NHL-dansker røg ud af slutspillet:...
bt.dk
Flyselskab med vildt tilbud: Få penge...
bt.dk
BT afslører: Counter-Strike-hold i...
bt.dk
Så er det afgjort: Vinder guld for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx