Af Ritzau - 22/12-16 13:15; Opdateret: 22/12-16 17:34

Pistol i Høng blev opdaget under aktion mod banderPistol i Høng blev opdaget under aktion mod bander

I efterspillet ovenpå onsdagens store politiaktion rundt om på Sjælland er flere blevet fængslet.

storybild

Et stort antal betjente rykkede onsdag ud for at gennemsøge 30 adresser med forbindelse til forskellige bander. Torsdag er flere personer blevet fængslet (arkivfoto). (Billede: Free/Colourbox)

En ladt pistol i en lejlighed i Høng. Et kilo amfetamin i Hvidovre.

Det er nogle af de lovovertrædelser, som torsdag har ført til varetægtsfængslinger ovenpå onsdagens store politiaktion mod bandemiljøer rundt om på Sjælland.

I alt 17 personer blev anholdt, da betjente forskellige steder undersøgte 30 adresser.

Heraf er fire torsdag blevet fremstillet for dommere i København, Glostrup og Holbæk.

Blandt dem er en 23-årig mand, der ifølge politiet tilhører banden Mongols.

Han sigtes for at have gemt en ladt pistol i en lejlighed i Høng på Vestsjælland.

I hans tilfælde har retten bestemt, at han skal være fængslet frem til 17. januar, oplyser politiets specialgruppe Task Force Øst.

En dommer i Glostrup har varetægtsfængslet en mand på 28 og en kvinde på 39. De skal være bag tremmer frem til 19. januar.

I dette tilfælde mener politiet, at de kan knyttes til et kilo amfetamin, som i slutningen af november blev fundet i Hvidovre.

I forvejen er en anden kvinde fængslet i denne sag. Den 28-årige mand har angiveligt ifølge politiet en vis tilknytning til en bande.

Også i København er der sket fængsling af en af onsdagens anholdte. Det drejer sig om en 21-årig mand. Han er sigtet for at have været i besiddelse af 200 gram af stoffet mdma, der er bedre kendt som ecstasy.

Hos Københavns Politi oplyser den centrale efterforskningsleder Kenneth Jensen, at manden er fængslet i foreløbig 14 dage.

De mange steder, som betjentene endevendte, forbindes til grupperne Gremium, Black Jackets, Brothas, Mongols og Satudarah.

På Amager var ordensmagten også på visit hos Osmanen Germania. Det er bare en bokseklub, mener medlemmerne, men politiet tror, at det er en slags bande.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Inger Støjberg kritiserer kendt...
bt.dk
Nu vender vejret: 18 grader og...
bt.dk
Sådan slipper du af med hudorme og...
bt.dk
Efter fængselsdommen: Nu bryder Nadia...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx