Af - 08/10-16 08:52; Opdateret: 08/10-16 09:09

Øjenvidne om skuddrab: Lignede en henrettelseØjenvidne om skuddrab: Lignede en henrettelse

Politiet mener, det var banderelateret, da en person blev likvideret og yderligere tre såret af skud på åben gade i København i aftes.

storybild

Der har været flere skudepisoder i København i den seneste tid. Her fra en episode på Christiania. (Billede: Jens Nørgaard Larsen)

Det var en decideret likvidering, der fandt sted i aftes på Østerbro i København, hvor en person blev dræbt og tre yderligere blev såret af skud.

Det fortæller et øjenvidne til episoden, Erik, til TV 2.

Han så, at der ved 22-tiden blev affyret mellem seks og ni skud mod en gruppe personer på gaden af en gerningsmand, der var ankommet til stedet i en bil. Den ene person blev ramt, mens de andre flygtede.

30-årig skudt og dræbt på åben gade i København
30-årig skudt og dræbt på åben gade i København

- Mens den ramte stoppede op, gik manden med pistolen helt tæt på og skød ham på en meters afstand. Det lignede en henrettelse, fortæller Erik til TV 2.

Det er en 30-årig mand fra hovedstadsområdet, der har mistet livet. Hans familie er blevet underrettet. De tre andre mænd er henholdsvis 15, 19 og 32 år gamle. Skyderiet fandt sted på Lyngbyvej tæt ved Hans Knudsens Plads.

Politiet kender den dræbte og muligvis også flere andre af de involverede i forvejen, hvorfor man arbejder med en teori om, at skyderiet har været banderelateret.

- Den dræbte har haft relationer til bandemiljøer og er kendt af politiet, siger efterforskningsleder ved Københavns Politi til Ekstra Bladet.

To mænd stukket ned for øjnene af betjente
To mænd stukket ned for øjnene af betjente

Københavns politi jagter nu to gerningsmænd, fortæller Torben Svarrer. De flygtede fra gerningsstedet i en mørk Volkswagen Passat, som senere blev fundet udbrændt i Lyngby.

- Vi gør, hvad vi kan for at finde dem, og i den forbindelse er bilen interessant. Den er kørt ad Lyngbyvejen op til afkørsel 15 og bliver så fundet udbrændt på Lundtoftevej i Lyngby. Vi vil selvfølgelig gerne høre fra nogen, der har set eller ved noget, siger Torben Svarrer til Ekstra Bladet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx