Af - 18/08-16 08:48

Derfor stopper kendt TV 2-værtDerfor stopper kendt TV 2-vært

Niels Brinch var med til at starte 'Station 2'-programmet på TV 2 for 23 år siden. Nu skal han ikke længere stå i spidsen for det populære krimiprogram på grund af stemmeproblemer.

storybild

(Billede: lea Meilandt Mathiesen)

Når TV 2's populære krimiprogram 'Station 2' endnu engang ruller over skærmen, vil det være uden vært Niels Brinch. Hans stemme er nu blevet så hæs, at han ikke længere kan være på skærmen.

Ifølge TV 2 Nyhedernes event- og udviklingschef Ulla Pors, er det en fælles beslutning, at Brinch ikke længere skal være vært på 'Station 2'. Det skriver tv2.dk.

- Niels Brinch stopper, fordi han har nogle stemmeproblemer, og det gør det svært at være på skærmen. Så vi har sammen besluttet, at han hellere skal være bag skærmen, hvor han i forvejen har gjort et stort stykke arbejde, siger Ulla Pors Nielsen.

Lisbeth Østergaard afslører sit nye job
Lisbeth Østergaard afslører sit nye job

Niels Brinch er selv irriteret over, at han ikke længere kan være på skærmen.

- Jeg er selv irriteret over min hæse stemme, og det, tror jeg også, seerne er. Og det er det dummeste, man kan gøre som vært – at irritere seerne. Jeg er i gang med at få gjort noget ved min hæshed, og det er jo heldigvis ikke noget alvorligt, siger Niels Brinch.

Brinch vil dog fortsat være en del af krimiredaktionen. Siden juni har han fungeret, som redaktør for 'Station 2 Politirapporten', og han glæder sig til at prøve rollen som krimi-redaktør.

Udover Niels Brinch stopper hans krimi-kollega Karin Cruz Forsstrøm også, da hun skal være vært på 18 Nyhederne på TV 2.

Kendt TV 2-vært gravid: - Det er et mirakel
Kendt TV 2-vært gravid: - Det er et mirakel

Når Station 2 igen ruller over skærmen, vil de nye værter være Rikke Hemmingsen, der tidligere har været vært på 'Station 2'-programmet og Kristian Bech fra programmet 'Eftersøgt' på Kanal 5.

Torsdag 1. september sendes sæsonens første udgave af ’Station 2’, hvor der blandt andet er fokus på hævnporno.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx