30/10-17 16:38; Opdateret: 30/10-17 17:49

Politiet affyrer varselsskud efter bombetrussel i RisskovPolitiet affyrer varselsskud efter bombetrussel i Risskov

Et større område omkring psykiatrisk hospital var mandag afspærret efter bombetrussel. En mand er anholdt.

storybild

Østjyllands Politi afspærrede et større område omkring psykiatrisk hospital i Risskov, efter at en mand indtelefonerede en bombetrussel. Politiet affyrede varselsskud ved anholdelse af en mistænkt, som bar rundt på en mindre kasse. Den viste sig dog at være ufarlig. Scanpix/Jens Thaysen/arkiv

Aarhus. Betjente fra Østjyllands Politi affyrede mandag eftermiddag flere varselsskud i forbindelse med en anholdelse ved det psykiatriske hospital i Risskov ved Aarhus.

Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Forud for den dramatiske episode var der klokken 12.23 blevet indtelefoneret en bombetrussel mod den spanske konsul i Aarhus.

- Samtidig blev en truende mand observeret ved Aarhus Universitetshospital i Risskov. Den indtelefonerede bombetrussel viste sig at stamme fra mandens mobiltelefon, hedder det i pressemeddelelsen.

Da manden i forbindelse med anholdelsen ikke gjorde, som betjentene gav ham besked på, blev der affyret tre-fire varselsskud.

Men manden havde en mindre kasse med sig, og det fik politiet til at afspærre et større område omkring det psykiatriske hospital. Hærens ammunitionsryddere blev også tilkaldt.

Kort efter klokken 17 oplyser politiet på Twitter, at der ikke var noget farligt i kassen. Afspærringen er ophævet igen. Den anholdte forventes at blive fremstillet i et grundlovsforhør tirsdag.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Så gode venner er...
bt.dk
Patrick Nielsen klar til vildt...
bt.dk
Nanna Mia afslører: Derfor stoppede...
bt.dk
Politiet leder efter denne bil: Mand...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx