Af JOHNNY WOJCIECH KOKBORG - 18/06-17 18:56

Bendtners hjem bliver bestormet: 'De kommer hjem til mig, banker på og råber ind gennem vinduerne'Bendtners hjem bliver bestormet: 'De kommer hjem til mig, banker på og råber ind gennem vinduerne'

Nicklas Bendtner fortæller i et stort interview med den norske avis Adresseavisen, at han aldrig har smilet så meget, som han gør nu. Men der er alligevel lidt skår i glæden.

storybild

For selv samme avis har været med til at sende massevis af Bendtner-fans til danskerens dørtrin. Det afslører Rosenborg-angriberen selv, da han bliver spurgt, om han kan gå i fred i Trondheim.

»Både og. Jeg holder mig for det meste til de samme restauranter, og der sker der ikke så meget. Men efter at I (Adresseavisen, red.) skrev, hvor jeg boede, har der været problemer. Folk kommer hjem til mig, banker på, råber ind gennem vinduerne og tager billeder uden for huset. Det er lidt irriterende,« siger Bendtner og tilføjer:

Så er det officielt: Her er Bendtners hotte teenage-kæreste
Så er det officielt: Her er Bendtners hotte teenage-kæreste

»Større problem er det ikke, da alle er rare, men jeg ved ikke, hvordan du ville have det med at føle dig overvåget hele tiden. At du følte, at du ikke kan gå rundt i dit eget hus, eller når du ser folk står og kigger ind på dig, når du skal ud i køkkenet. Det er ikke behageligt i ens eget hjem, der skal man være sig selv. Når det så er sagt, har alle, der har banket på, været rare mennesker,« lyder det fra danskeren.
29-årige Bendtner kom til Rosenborg, efter han var blevet kørt ud på et sidespor i Nottingham Forest, men selv om tanken strejfede ham, overvejede han aldrig at sige stop for fodbolden allerede nu.

»Tanken strejfede mig, men jeg ville ikke stoppe. Jeg var ikke der, hvor jeg kunne sige: 'Nu stopper jeg med at spille fodbold'. Men jeg vidste, der skulle ske noget. Der skulle ske en forandring for mig at blive i det,« siger han ærligt.

Skiftet til Rosenborg fra Nottingham Forest har dog ikke været en ubetinget succes for danskeren, selv om han fortæller til avisen, at han nyder klubben, omklædningsrummet og alle omgivelserne. For danskeren har ikke scoret helt så mange mål, som han og Rosenborg selv havde håbet, det indrømmer danskeren selv.

Rosenborg-træner: Jeg troede Bendtner var selvoptaget
Rosenborg-træner: Jeg troede Bendtner var selvoptaget

Og nu kæmper han om angriberpladsen sammen med islandske Matthías Vilhjálmsson.
»Individuelt vil jeg gerne have flere chancer, det er klart, jeg vil. Jeg vil gerne score tre mål hver kamp, men det, som kommer allerførst, er holdet,« siger Bendtner.

Angriberen har spillet 11 kampe i den norske liga og scoret fire mål for Rosenborg.

Bendtner har tidligere spillet for Arsenal, Juventus, Wolfsburg, Nottingham Forest og altså nu Rosenborg.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx