Af Mads Brandsen - 12/01-18 15:01

Ministers partner kørte bil beruset: Fastfood-ansatte tippede politietMinisters partner kørte bil beruset: Fastfood-ansatte tippede politiet

Nu fortæller Burger King om anholdelsen af Søren Papes forlovede

storybild

Det var årvågent personale på Burger Kings restaurant i Viborg, der torsdag aften meldte Søren Pape Poulsens kæreste til politiet, fordi han virkede tydeligt spirituspåvirket.

Det bekræfter pressechef for Burger King i Danmark, Kim Ege Møller, over for BT - dog uden at nævne Josue Medina Vazquez' navn.

»Burger King i Viborg kontaktede i aftes politiet, da personalet fik mistanke om, at en gæst, der forlod restauranten i bil, var spirituspåvirket. Det er en klar politik i Burger King, at vi ikke accepterer spirituskørsel, og at vi orienterer politiet, når vi har mistanke om, at en gæst, der forlader restauranten i bil, er spirituspåvirket,« skriver han i en sms til BT.

Tidligere fredag oplyste politiassistent ved lokalpolitiet i Viborg, Henrik Hansen, til BT, at det var en anmeldelse fra Burger King, der førte til anholdelsen af en 32-årig mand fra Viborg - svarende til Josue Medina Vasquezs alder og bopæl.

»Vi får en anmeldelse om, at en mandlig bilist skønnes at være påvirket af alkohol. Det viser sig at være tilfældet, for vi måler ham med en promille på 1,25. Han bliver anholdt klokken 22.40 og taget med på Regionshospitalet Viborg for at få taget en blodprøve, hvorefter vi løslader ham. Der er ingen grund til at han skal forblive anholdt,« sagde Henrik Hansen.

BT har været i kontakt med Burger King-restauranten på Holstebrovej i Viborg, som Josue Medina Vazquez besøgte.

»Ingen kommentarer«, lød meldingen herfra.

Pressechef Kim Ege Møller ønsker heller ikke at fortælle mere.

»Det er vores klare politik, at vi ikke fortæller om vores gæster opførsel og ageren på vores restauranter - og vi har derfor ikke yderligere kommentarer om den aktuelle sag fra Viborg,« skriver han.

LÆS OGSÅ: Søren Pape Poulsens samlever taget for spirituskørsel

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpe strejke nærmer sig: Her er...
bt.dk
Casper Christensen afslører: Det sker...
bt.dk
Legendarisk dansk band: Ulovligt...
bt.dk
Verdensstjerne med ultimativ hyldest...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx