Af Thomas Idskov - 10/01-18 18:46

Wozniackis bror forsvandt pludselig fra tv-skærmen: Nu får vi forklaringen Wozniackis bror forsvandt pludselig fra tv-skærmen: Nu får vi forklaringen

Dag efter dag var Caroline Wozniackis bror, Patrik, sidste år en flittig brugt ekspertkommentator på TV 2's tennistransmissioner. Men siden 2018-sæsonen blev indledt 1. januar, har han glimret ved sit fravær.

storybild

Patrik Wozniacki har deltaget i TV2-programmet »Vild med dans«. Her ses han sammen med sin søster, tennisspilleren Caroline Wozniacki, der fra på mandag og to uger frem deltager i sæsonens første Grand Slam-turnering, Australian Open, i Melbourne. (Billede: Jeppe Michael Jensen)

Det er der ifølge TV 2 Sportens redaktionschef Kristian Hyldgaard dog en god forklaring på.

»Han blev jo far i efteråret, og i øjeblikket opholder han sig i Miami. Men planen er at han er tilbage i sin rolle, når vi efter Australian Open (Grand Slam-turnering, red.) i slutningen af måneden genoptager vores transmissioner fra WTA Touren,« siger Kristian Hyldgaard, der er meget tilfreds med det samarbejde tv-stationen har med Patrik Wozniacki.

»Han har et godt blik for spillet og har været med til at åbne døre, når vi har ønsket at komme i kontakt med andre spillere end hans søster,« siger Kristian Hyldgaard.

Her er hele familien, Patrik Wozniacki, Sofie Pamer og lille Nicolas:

We are getting ready for Christmas. Countdown has started Hanne Juul

Et opslag delt af Patrik Wozniacki (@patrikwozniacki) den

Caroline Wozniacki holder i denne uge turneringsfri ovenpå sin tabte finale ved WTA Tour-turneringen ASB Classic i Auckland på New Zealand.

Men allerede i den kommende uge - ved Australian Open - er hun tilbage, når hun skal forsøge at forsvare den finaleseeding hun er tildelt takket være andenpladsen på verdensranglisten.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mascha om forholdet til sin nye...
bt.dk
Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
Skiltet gør mig skør: Kommunen taler...
bt.dk
Skuespiller delte billede efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx