Af Ritzau - 30/10-16 12:11; Opdateret: 30/10-16 19:28

Politiet finder sprængstof i aarhusiansk kælderPolitiet finder sprængstof i aarhusiansk kælder

I kælder på Peter Fabers Vej i Aarhus er der blevet fundet en mindre mængde sprængstof.

storybild

Fund af en mistænkelig genstand i en kælder førte søndag til afspærring af et område på Peter Fabers Vej i det vestlige Aarhus. Arkivfoto. (Billede: Free/Colourbox)

Politiet har søndag eftermiddag fjernet afspærringen på Peter Fabers Vej i det vestlige Aarhus, efter at man tidligere på dagen fandt en mistænkelig genstand i en kælder.

Forsvarets bomberyddere har nu kigget på genstanden, og ifølge en pressemeddelelse blev der fundet en mindre mængde sprængstof.

En 24-årig mand fra en af lejlighederne er blevet anholdt.

Politiet oplyste sidst på formiddagen, at der klokken 7 søndag morgen var kommet en anmeldelse af en mistænkelig genstand i kælderen.

Det fik politiet til at rykke ud med en større kampklar styrke, der afspærrede et større område ved Peter Fabers Vej.

Det har dagen igennem været sparsomt med oplysninger fra politiet, men TV2 Østjyllands medarbejder på stedet har talt med en person, der fandt en bombelignende genstand i kælderen og tilkaldte politiet.

Over middag anholdt politiet en beboer i en af lejlighederne, som betjente gennem et stykke tid havde forsøgt at få kontakt med.

Da beboeren trods gentagne opfordringer fra politiet ikke ønskede at komme ud af sin lejlighed, kastede politiet tåregas ind i hans lejlighed for at få ham ud.

Der er ikke oplysninger om, hvorvidt manden har tilknytning til den mistænkelige genstand i kælderen, eller om han er blevet sigtet for noget.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx