Af Ritzau - 27/06-17 11:17; Opdateret: 27/06-17 15:49

Ung mand stukket i halsen: 29-årig sigtes for drabsforsøgUng mand stukket i halsen: 29-årig sigtes for drabsforsøg

En 29-årig mand er varetægtsfængslet for at have stukket en 24-årig mand i halsen med en kniv i Aarhus.

storybild

En 29-årig mand er tirsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger. Han sigtes for at have forsøgt at dræbe en 24-årig mand med en kniv på Lille Torv i Aarhus. (Billede: Scanpix/Henning Bagger/arkiv)

En 24-årig mand blev ifølge politiet forsøgt slået ihjel natten til tirsdag, da han blev stukket med en kniv i halsen i Aarhus.

I et grundlovsforhør ved Retten i Aarhus blev en 29-årig mand tirsdag eftermiddag varetægtsfængslet i foreløbig fire uger for drabsforsøg.

Retsmødet foregik bag lukkede døre, og det er derfor uvist, hvad den sigtede har forklaret. Han kærede dog ikke fængslingen til Vestre Landsret.

Politiet modtog anmeldelsen om overfaldet klokken 01.41 tirsdag, og kort tid efter blev den 29-årige anholdt.

Det oplyser pressemedarbejder hos Østjyllands Politi Jakob Christiansen.

- Vi vurderer, at når man skærer en i halsen med en kniv, så kunne det være gået helt galt, hvis han ikke havde nået at afværge, siger pressemedarbejderen om sigtelsen.

Overfaldet skete på Lille Torv i Aarhus, hvor den 29-årige mand ifølge politiet stak den unge mand i halsen med en kniv. Offeret er uden for livsfare, men er stadig på hospitalet.

Politiet fortæller ikke yderligere om de nærmere omstændigheder. Derfor er det uvist, om de to personer kendte hinanden. Ifølge politiet er der umiddelbart ikke tale om noget banderelateret.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx