Af Ritzau - 06/04-16 12:27; Opdateret: 06/04-16 13:12

15 mænd sigtet for vold efter pengestrid i Nørresundby15 mænd sigtet for vold efter pengestrid i Nørresundby

En strid om penge er tilsyneladende baggrunden for et masseslagsmål i Nordjylland. Tre mænd kræves fængslet.

storybild

En strid om penge er tilsyneladende baggrunden for et masseslagsmål i Nordjylland. Tre mænd kræves fængslet. (Billede: Free/Politiet)

Anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi vil onsdag forsøge at få en dommer til at varetægtsfængsle tre personer efter et masseslagsmål i Nørresundby.

I alt kom fem personer til skade, da mindst 15 mænd tirsdag eftermiddag tørnede sammen i et garageanlæg, der ligger på Sundsholmen i et industriområde.

- To af dem er blevet stukket med kniv. Den ene har fået perforeret milten og fået den fjernet. To andre har fået nogle slagskader mod hovedet og snitsår. De er godt pyntet, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen.

Onsdag er to af de sårede stadig indlagt. Den ene af dem, en 46-årig mand, skal fremstilles i grundlovsforhør.

Ved politiets ankomst til garageanlægget blev 18 personer anholdt, men det viste sig, at tre af mændene først var ankommet efter slagsmålet.

De resterende 15 er i løbet af natten til onsdag alle blevet afhørt og sigtet for vold.

På baggrund af de foreløbige undersøgelser og forklaringer er det politiets opfattelse, at slagsmålet har sit udspring i en uenighed om penge mellem to mænd på henholdsvis 56 og 46 år.

Ifølge politiet opholdt den 56-årige sig ved garageanlægget sammen med sine to sønner og flere bekendte, da den 46-årige ankom.

- Uenigheden omkring betalingsspørgsmålet blussede op, og den 46-årige blev forulempet. Han tilkaldte derfor sine to sønner og nogle af deres bekendte. Kort tid efter opstod et større slagsmål, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen.

Det er sagens to hovedpersoner samt en 23-årig mand, der onsdag eftermiddag fremstilles i grundlovsforhør.

De øvrige anholdte løslades i løbet af dagen, men sigtelserne opretholdes.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx