Af - 16/07-16 13:47

Politiet: - Håbet svinder for at finde 17-årige Emilie i livePolitiet: - Håbet svinder for at finde 17-årige Emilie i live

Der har stadig ikke været livstegn fra 17-årige Emilie fra Korsør.

Bildstrecke im Grossformat »

Som tiden går, svinder håbet om at finde den 17-årige Emilie fra Korsør i live. Hun har været forsvundet siden søndag morgen.

Dykkere, droner, politihunde, helikoptere og hundredvis af frivillige har søgt efter den 17-årige Emilie fra Korsør, som har været forsvundet siden søndag morgen klokken 04.00 efter en bytur i Slagelse.

Men chancen for at finde Emilie i live bliver ifølge politiet mindre dag for dag.

- Tidsperioden taget i betragtning svinder håbet for at finde Emilie i live, fordi vi ikke har fået noget livstegn fra hende. Men vi udelukker ikke noget, før vi har fundet hende, siger efterforskningsleder hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Marianne Rod, til TV ØST.

Emilie savnes på 6. døgn: Her er status fra politiet
Emilie savnes på 6. døgn: Her er status fra politiet

Der har også være dykkere i vandet i Korsør Havn for at lede efter den 17-årige pige.
Fredag aften skrev fætteren til Emilie, Robin Witzner, i gruppen 'Eftersøgnigen af Emilie Meng', at der heldigvis ikke blev fundet noget i havnen.

- De sidste to dage har vi haft både ude og tage sonarbilleder. Der var to steder, som viste udfald på billederne, og dykkerne har i dag finkæmmet begge områder m.m. Heldigvis blev der ikke fundet noget relevant, skriver Robin Witzner.

Politiets teknikere arbejde stadig på at finde spor i sagen.

Samtidig foretager politiet almindelige afhøringer samt forsøger at behandle de mange borgerhenvendelser, som man har modtaget i løbet af perioden, hvor Emilie har været forsvundet.

LÆS OGSÅ: Emilie-sagen: Politiet har fundet de efterlyste mænd

LÆS OGSÅ: Fie Laursen går ind i sagen om den savnede Emilie - Jeg vil hjælpe

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx