Af - 29/05-15 17:07

Kisser er hundens bedste ven: - Jeg har nok sådan et hjælpe-genKisser er hundens bedste ven: - Jeg har nok sådan et hjælpe-gen

Den 18. juni hædres 10 ildsjæle med Fællesskabsprisen. Blandt de nominerede er Kisser Que, der har dedikeret sit liv til at hjælpe hunde, men som også arbejder med udsatte.

storybild

Kisser Que er nomineret til Fællesskabsprisen på grund af hendes arbejde med misbrugte eller efterladte hunde. (Billede: Privatfoto)

Kisser Que har huset fuld af hunde. Efterladte eller misbrugte dyr, der har brug for hjælp, støtte og opdragelse, så de kan komme ud til en god familie, der kan passe på dem. Hun fortæller, at folk tror, at det vælter rundt med hunde, men sådan er det ikke.

- Jeg synes, det er pragtfuldt. Vi er i gang med dem fra klokken seks om morgenen til først på aftenen, og så kommer de ind og hopper i deres kurve i stuen eller lægger sig på sofaen eller i sengen. Og så er de trætte, så det er meget stille og roligt, siger hun.

Kisser startede i 2003 ResqueDog, og lige siden har hun hjulpet hunde sammen med sin mand og deres børn, som nu er flyttet hjemmefra. I stedet har de taget to udsatte unge til sig, som hjælper med pasningen og træningen.


14 blodpropper og et hjerte af guld: Helle vil bare hjælpe andre
14 blodpropper og et hjerte af guld: Helle vil bare hjælpe andre

35 mennesker yder unik indsats for Københavns hjemløse
35 mennesker yder unik indsats for Københavns hjemløse

Det er ”for at banke noget fornuft ind i dem,” at Kisser har taget de to unge til sig, og det er ikke de eneste udsatte, hun hjælper. Hun får blandt andet sponsoreret noget foder, som hun deler ud til hjemløse med hunde.

- Jeg ved faktisk ikke, hvorfor jeg gør det. Jeg har nok sådan et hjælpe-gen. Vi må jo alle bidrage til samfundet, og det synes jeg egentlig, at jeg er meget god til, siger hun.

Lige nu har hun og manden 10 hunde gående, som Kisser gennem sin uddannelse som instruktør og adfærdsspecialist gør alt for at hjælpe videre til en ny familie. Det kan nogen gange være tæt på umuligt, blandt andet med en af dem, hun lige har fået ind.

- Den er simpelthen så bange for mennesker, fordi den har fået så mange tæsk. Om den får et ny hjem, er jeg ikke sikker på, men så må den blive boende hos mig, siger hun.

LÆS OGSÅ: Broderens død gav Charlotte 776 nye søskende

LÆS OGSÅ: Mystiske valgplakater langer ud efter Lars og Helle fra lygtepælene

LÆS OGSÅ: Her tyvstarter de valget: Manu Sareen og Pia Olsen Dyhr hængt op

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Svensk stjerne har mistet barn: 'Det...
bt.dk
Dramatiske scener: Storbrand på hotel...
bt.dk
Kriminel søn får sin familie smidt ud...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx