Af - 22/01-17 12:16; Opdateret: 22/01-17 12:47

Kendt frisør: Her er forklaringen bag Donald Trumps hårKendt frisør: Her er forklaringen bag Donald Trumps hår

Hans hår er gult, huden nærmest orange, og håret ligner noget, man kan fare vild i. Nu forklarer Dennis Knudsen, hvordan Donald Trumps hår er blevet, som det er.

Bildstrecke im Grossformat »

Dennis Knudsen ville ønske, han kom i nærheden af den kommende præsidents hår med en saks.

Hvorfor er hans hår så gult, og hvorfor sidder det så mærkeligt?

De tanker har de fleste nok haft om den kommende præsident Donald Trumps usædvanlige frisure. Det gælder også den kendte frisør og makeupartist Dennis Knudsen.

- Det ser fuldstændig komisk ud. Der er ingen tvivl om, at man bemærker hans hår. Det kan man slet ikke lade være med at fokusere på. Der er ikke mange med sådan en frisure, siger han til metroxpress.

Kvinde sagsøger Trump for sex-overgreb: - Han kyssede mig meget aggressivt
Kvinde sagsøger Trump for sex-overgreb: - Han kyssede mig meget aggressivt

Nu har metroxpress bedt håreksperten om at forklare, hvorfor Trumps hår ser ud, som det gør.

Manden har helt klart hentehår. Han henter håret fra nakken og lægger det op på forhovedet, så det dækker for hans høje tindinger. Derefter overlakerer han det med en hårlak, der har ekstremt meget stivelseslak i sig.
Det siger Dennis Knudsen.

Han bemærker, at det er tydeligt, at den kommende amerikanske præsident ikke sparer på hårlakken, da hele håret løfter sig i en samlet klump, når det blæser.

Men på trods af en kraftig lak, skal hentehår ifølge Dennis Knudsen hver dag hentes fra nakken og lægges op på forhovedet.

- Det er ikke noget, håret vender sig til. Der er ingen tvivl om, at det hår skal sættes hver dag, og det tager mindst 15 minutter, siger Dennis Knudsen.

Han skønner, at hvis Trump lod håret falde i sin naturlige retning, ville den kommende præsident have 25 centimeter langt hår.

Men det er ikke kun den måde, Donald Trump sætter sit hår på, der gør det specielt. Han hårpragt har også en helt særlig kulør.

Farven kan skyldes flere årsager. Der er ingen tvivl om, at håret har fået et gyldent-orange skær i takt med, at han er blevet ældre. Ældre mennesker udskiller nemlig urinsyre, som har et gyldent skær. Det ser man på flere ældre menneskers hår.
Det siger frisøren.

Trumps uforudsigelige Twitter-brug kan være farlig for USA
Trumps uforudsigelige Twitter-brug kan være farlig for USA

Farven kan også skyldes Trumps selvbruner.

- Jeg formoder, han bruger selvbruner. Manden er jo nogle gange nærmest orange. Hvis han ikke dækker håret til, mens han bliver sprayet, kan støvet fra bruneren nemt lægge sig på håret og forgyldne det, siger frisøren.

Dennis Knudsen mener ikke, at Trump farver sit hår bevidst, for hvis det var årsagen, ville håret være mindre "klatfarvet".

- Hans hår er jo cartoon-agtigt, men det er blevet et brand for ham. Jeg tror godt, Trump er klar over, at hans hår giver omtale, og det er også en måde, at få folk til ikke at glemme ham på, siger Dennis Knudsen.

Obama holder onsdag sit sidste pressemøde som præsident
Obama holder onsdag sit sidste pressemøde som præsident

Frisøren ville dog ønske, han kunne få den kommende præsident presset ned i sin frisørstol.

- Jeg ærgrer mig lidt over, at jeg ikke kan få en saks i nærheden af det hår, siger Dennis Knudsen, der efterfølgende svarer på, hvad han ville gøre med Trumps hår, hvis Trump en dag gav ham frie tøjler:

Jeg ville få renset noget af det gule skær ud, så håret i stedet fik et gråt skær. Jeg ville klippe ham kort i nakken og i kanterne, og så ville jeg overveje, om vi skulle lægge en sideskilning.

Sådan udregner du længden på din penis ved hjælp af din hånd
Sådan udregner du længden på din penis ved hjælp af din hånd

Men hvis 70-årige Trump ikke lander i Dennis Knudsens hænder, spår frisøren, at håret vil forblive, som vi kender det, mange år endnu.

- Jeg tror ikke, han bliver mere tyndhåret, end han er nu. Han er jo blevet så voksen nu, at han nok har tabt det, der skal tabes, siger frisøren.

Donald Trump - 70 år.

Dennis Knudsen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Tv-seere chokerede over OL-stjernes...
bt.dk
Europas storklubber hiver og flår i...
bt.dk
Tidligere pornomodel står frem: Peter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx