Af - 18/09-15 16:37; Opdateret: 18/09-15 16:50

Teenager dræbt i jagten på perfekt Instagram-fotoTeenager dræbt i jagten på perfekt Instagram-foto

En 16-årig mistede livet, da han blev overrasket af et tog.

Bildstrecke im Grossformat »

Det kostede en 16-årig dreng livet, at han fulgte jernbanesporene til et sted, hvor det er populært at få taget billeder.

Amerikanske John DeReggi blev mandag ramt af et tog, da han sammen med sin kæreste og hendes søster var på vej til en smuk lokation, hvor lokale unge ynder at få taget billeder.

Det skriver Washington Post.

Dødsulykken skete uden for den amerikanske hovedstad i området Boyd, der er beklædt med skove og søer.

Ung kvinde får dødstrusler efter dette Instagram-billede
Ung kvinde får dødstrusler efter dette Instagram-billede

De tre unge fulgte jernbaneskinnerne og tog undervejs flere billeder, som løbende blev lagt op på det sociale medie Instagram. Ifølge venner og familie skulle billederne også bruges til et skoleprojekt.


Da et tog nærmede sig, lader det til, at den 16-årige undervurdere truslen. Mens de to piger løb den ene vej væk fra skinnerne, gik John DeReggi den anden vej. Men for sent. Han blev ramt og dræbt ved sammenstøddet.

Dagen efter blev den 16-årige mindet på sin skole ved, at alle elever bar farven blå, der er Clarksburg High School, det lokale gymnasiums, officielle farve.

Kæresten Natalie Crim er tydeligvis også i sorg over tabet af John DeReggi. Hun har siden lagt flere billeder af den afdøde på sociale medier.

Kvinde død under selfie-forsøg
Kvinde død under selfie-forsøg


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx