Af Ritzau - 23/03-17 12:03; Opdateret: 23/03-17 14:55

Kvinde passerer lastbil og tørner frontalt ind i modkørendeKvinde passerer lastbil og tørner frontalt ind i modkørende

En 81-årig kvinde har torsdag formiddag mistet livet ved et frontalt sammenstød nord for Varde.

storybild

Syd- og Sønderjyllands Politi fik torsdag formiddag en anmeldelse om en ulykke på Ringkøbingvej nord for Varde. I første omgang forlød det, at en bil var kørt op bag i en anden bil. Men ulykken viste sig at være et frontalt sammenstød. Det kostede en ældre kvinde livet. Arkivfoto. (Billede: Pressefoto Rigspolitiet)

En ældre kvinde har torsdag formiddag mistet livet ved et frontalt sammenstød med en lastbil på Ringkøbingvej nord for Varde.

Der er tale om en 81-årig kvinde fra lokalområdet, oplyser vagtchef Søren Strægaard, Syd- og Sønderjyllands Politi.

Kvindens pårørende har fået besked.

Kvinden blev efter ulykken fløjet i helikopter til Odense Universitetshospital, men her kunne lægerne ikke redde hendes liv.

Politiet fik anmeldelsen om ulykken kort før klokken 11. I første omgang forlød det, at en bil var kørt op bag i en anden bil. Men ulykken viste sig at være et frontalt sammenstød.

Det er endnu sparsomt med oplysninger om ulykken. Men ifølge de foreløbige meldinger passerede kvinden i sin bil en lastbil og kørte frontalt ind i en anden lastbil i den modsatte kørebane.

Ulykken skete ved Debelvej, og Ringkøbingvej var spærret på denne strækning i begge retninger nogle timer torsdag, mens en bilinspektør undersøgte ulykkesstedet.

Ved 14-tiden oplyste politiet, at der var ryddet op efter ulykken, og at trafikken igen var normal.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx