Af NIELS PEDERSEN - 07/05-17 12:17

Anne fra Legoland hyldes på Facebook: Gav 5-årige Terkel en oplevelse for livetAnne fra Legoland hyldes på Facebook: Gav 5-årige Terkel en oplevelse for livet

Malene Lauritsen fra Esbjerg var fredag en tur med familien i Legoland, og det blev en helt uforglemmelig oplevelse for hendes fem-årige søn Terkel, takket være Lego-medarbejdren Anne.

storybild

(Billede: Scanpix)

Malene Lauritsen fra Esbjerg var fredag en tur med familien i Legoland, og det blev en helt uforglemmelig oplevelse for hendes fem-årige søn Terkel, takket være Lego-medarbejdren Anne.

'Månedens medarbejder - mon I kårer sådan en? Vi fandt hende i dag!! Anne fra Minibådene!', skriver Malene Lauritsen i et Facebook-opslag, som får smilet frem blandt det sociale medies brugere over hele landet.

Terkel ville rigtig gerne prøve minibådene uden mor og far - og her var det, at Anne sprang til, fortæller drengens mor.

'Han faldt for Anne's måde at være i børne-øjenhøjde på og begyndte straks at tale med hende. Stakkels Anne var misundelig på børnene fordi de altid måtte prøve forlystelserne, men hun måtte ikke. Det lavede de om på. Hun hoppede i båden og de tog en tur sammen.'

Kristoffer takker DSB for at give hans kræftramte søn et minde for livet
Kristoffer takker DSB for at give hans kræftramte søn et minde for livet

Men dermed stoppede det ikke. Terkel blev så vild med sin nye 'legekammerat', at han inviterede hende på en is og en tur i spøgelseshuset.

'Da turen var færdig stak de af sammen hånd i hånd,' skrev Malene Lauritsen om det særlige bånd, der hurtigt opstod mellem Terkel og Anne.

Lego-medarbejderen måtte efterfølgende vende tilbage til arbejdet ved minibådene, men kun for en stund. Senere ville Terkel have en tur i Safari-bilerne, men han inisisterede på, at det skulle være med Anne - mor og far duede ikke. Derfor gik familien Lauritsen tilbage til minibådene, hvor Anne heldigvis var med på ideen.

'Tusind tak til dig Anne fordi du gav vores søn en stor og personlig oplevelse!! På vej hjem kiggede han på billedet af jer og sagde, at han elsker dig. Fortsæt med at gå lige ind i børnenes hjerter,' slutter Malene Lauritsen i Facebook-opslaget, som i skrivende stund er blevet liket næsten 3.500 gange.

Legoland skrev i en kommentar til opslaget, at de har de har viderebragt rosen til Anne.

'Hej Malene og Terkel, Tusind tak for dette skønne indslag, og hvor er det skønt at høre, at I har haft sådan en dejlig oplevelse. Du kan tro, at vi straks sender Anne denne besked, så hun kan se, hvilken forskel hun har gjort for Terkel. Hils Terkel mange gange fra LEGOLAND, og ha' en dejlig dag.'

Du kan se hele Malene Lauritsens Facebook-opslag herunder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt forsvarsadvokat: Derfor er...
bt.dk
Politiet: 21-årig dykker er fundet død
bt.dk
Legendarisk dansk band: Ulovligt...
bt.dk
Særligt én type kvinder får aborter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx