Af - 03/12-13 20:46; Opdateret: 03/12-13 21:24

LA-politiker til grådkvalt Mille: Ro på!LA-politiker til grådkvalt Mille: Ro på!

Sabeena Sareen mener ikke, at Mille Vinstrups situation er så slem, men hun håber dog, at Mille får hjælp med sine uddannelse

storybild

Mille Vinstrups grådkvalte bøn til politikerne virker ikke til at ramme Liberal Alliances Sabeena Sareen

- Lad os kalde kalde en spade for en spade og få lidt ro på. Det er jo ikke staten, der hele tiden kan gå ind og redde folk. Vi har selv et ansvar også, siger hun til eb.dk.

Får kontanthjælp - trygler minister om hjælp
Får kontanthjælp - trygler minister om hjælp

Hun mener, at Mille bare skal tage sig sammen og komme videre:

- Jeg kan godt forstå, at det må være forfærdeligt, at hun har angst og alt det der. Men jeg synes stadig, at hun står i en situation, hvor der er en partner, der kan hjælpe hende. Det er ikke fordi jeg vil lyde kynisk, men nogle gange må man lige tage situationen fra en ende af. Staten kan ikke betale for det hele, siger hun.

Sabeena Sareen er Manu Sareens søster. Hun stillede op for LA i København ved det seneste kommunalvalg, men blev ikke valgt ind.

Mille Vinstrups videoklip på Facebook har vakt opsigt blandt danskerne, der livligt har debatteret den nye kontanthjælpsreform og den gensidige forsørgelsespligt.

Unge på kontanthjælp kan blive tabere
Unge på kontanthjælp kan blive tabere

Selvom at Sareen bakker Mille op i forhold til hendes drøm om at få en uddannelse, mener hun, at situationen måske er blæst lidt op.

- Jeg er jo i Liberal Alliance, og jeg har det sådan, at hun har udgifter for 16.000 og det er jo helt vanvittigt. Og hun er heldig at have en partner, der tjener 23.000. Vi skal også se tingene i de rette proportioner, så det ikke bare bliver for følelsesladet. Nogle gange skal man også se på tingene, som de er, siger hun.

299 ledige værelser til 17.500 udsatte unge
299 ledige værelser til 17.500 udsatte unge

- Kærlighed handler jo om medgang og modgang, også selvom man ikke har gennemført et ritual i en kirke eller på et rådhus. Var de to gift, havde kæresten i forvejen forsørgelsespligt for Mille.

Du kan se Milles bønfalden her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Højt trusselsniveau i Frankrig:...
bt.dk
Verdens tredjestørste butik på vej...
bt.dk
DR-ansat rasede over DR-program: 'Det...
bt.dk
BTs Formel 1-korrespondent: Så mange...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx