Af - 22/09-14 21:56; Opdateret: 23/09-14 08:32

VIDEO: Sådan forløb pantsamler-episoden, alle snakker omVIDEO: Sådan forløb pantsamler-episoden, alle snakker om

En beboer fangede episoden med pantsamleren og brøndbyfansne på video i går.

Der har været delte meninger om, hvad der egentlig foregik på et billede, Radio24Syv-vært Ayşe Dudu Tepe lagde op på de sociale medier i går. Så man en gruppe brøndby-fans, der hjalp en pantsamler? Blev hun udsat for grov racisme?


Episoden foregik på Halmtorvet i København, hvor Martin Bager bor. Fra sin lejlighed kunne han se episoden, og han mener ikke, der var tale om hverken racisme eller nedgørelse af nogen art.

Radiovært bryder sammen under interview: Derfor delte jeg billedet
Radiovært bryder sammen under interview: Derfor delte jeg billedet

- Udlægningen er helt forkert, så vidt jeg ser det. Der var slet ingen grundt til at råbe op og trække racismekortet. Overhovedet ikke, siger Martin Bager til mx.dk.

Han optog en video af episoden, som du kan se i toppen af denne artikel.

- Jeg så optrinnet og tænkte det tager jeg en lille video af. Min første tanke var, at man skal være en smule grådig for at smøge sin nederdel op og hoppe i et springvand mellem hundredvis af opstemte fodboldfans. Man skal i hvert fald ikke være pivet, og det var hun heller ikke, forklarer Martin Bager.

Fodboldfan hængt ud: Jeg hånede ikke pantsamleren
Fodboldfan hængt ud: Jeg hånede ikke pantsamleren

I videoen ser man, hvordan en fan først forærer pantsamleren en ølkasse, der kan indbringe 12,50 kroner i det nærmeste supermarked. Herefter sætter samme fan det, der sandsynligvis er et Brøndby-klistermærke på ryggen af pantsamleren.

Men ifølge Martin Bager har fansene hverken været racistiske eller nedladende - tværtimod.

- De kastede flasker og dåser i vandet ned til hende flaskesamleren, men det var mest for at give hende dem, tror jeg. Og hun fik da også hurtigt fyldt sine poser op. Jeg tror, hun var glad, og hun har nok en helt anden oplevelse af det, der skete.

Metroxpress snakkede tidligere på dagen med den pågældende pantsamler. Her fortalte hun, at hun ikke følte sig forulempet.

LÆS OGSÅ: Pantsamler på omtalt billede: Her er min version

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forening raser mod 'Luksusfælden':...
bt.dk
Dronningens nære veninde har fulgt...
bt.dk
Morgan Freeman beskyldt for...
bt.dk
19-årige Daniel deltog i druk og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx