Af - 01/08-16 15:39

Politiet: Hjælp os med at fange ham herPolitiet: Hjælp os med at fange ham her

Midt- og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde den 19-årige Houssen Nasser.

storybild

Her ses en politifoto af 19-årige Houssen Nasser, som politiet meget gerne vil have fat i, da han er mistænkt for en række kriminelle forhold. (Billede: Politifoto)

Midt- og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde den 19-årige Houssen Nasser, som har været efterlyst af politiet siden starten af maj 2016.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Han skal ifølge politiet anholdes og sigtes i flere sager primært om bedrageri og afpresning begået mod andre unge primært i Køge og Herfølge samt en sag om personfarlig kriminalitet (grov vold). Han mistænkes for at være en af gerningsmændene i de mange sager, der er begået inden for de seneste cirka otte måneder.

Politiet har i den forgangne tid ledt efter Houssen Nasser, der er uden fast bopæl, hos hans familie og på relevante tilholds- og opholdssteder, men uden at kunne finde ham. Derfor beder politiet nu offentligheden om hjælp til at finde ham.

Han beskrives som:

mand, 19 år, almindelig af bygning, ca. 170 cm høj, sort hår, særlige kendetegn: tatovering af fem navne på højre overarm.

Har man oplysninger om den eftersøgtes opholdssted, eller træffer man ham, bedes Midt- og Vestsjællands Politi straks underrettet på tlf. 46351448 eller via nærmeste politi på tlf. 114. Borgernes opfordres til at undlade at tage kontakt til den eftersøgte, men i stedet straks kontakte nærmeste politi.Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx