Af Caroline Kristensen - 05/04-18 14:50

Falsk politimand på spil: 'Preben Nielsen' snyder folk over hele landet Falsk politimand på spil: 'Preben Nielsen' snyder folk over hele landet

Nordjyllands politi advarer mod en mand, der udgiver sig for at være politimand og snyder folk fra personlige oplysninger

storybild

Nordjyllands politi er netop nu ved at undersøge, hvem svindleren Preben Nielsen er. (Billede: Henning Bagger)

Preben Nielsen er navnet, der nu har snydt flere personer for deres aller mest private oplysninger. Manden udgiver sig for at være politimand og kontakter folk gennem Messenger og Facebook med en profil, der ellers kan virke ret så overbevisende.

På profilen har Preben Nielsen vedhæftet et billede med politilegimitation. Det skriver TV2 Nord.

Så snart den falske politimand har fået kontakt til folk, forsøger han at franarre dem deres cpr nummer, NEM ID og billeder af deres nøglekoder på NEM ID kortet.

»Vi har på nuværende tidspunkt mere end 10 sager, der omhandler den falske politimand. Herudaf er der nok en 3-4 stykker, der er belvet snydt,« siger politikommisær Jens Søgaard fra Nordjyllands Politi.

Derudover kan Nordjyllands politi fortælle, at der løbende kommer nye sager ind. Bare i løbet af torsdagen er der kommet to nye anmeldelser, selvom at politiet den 29. marts sendte en advarsel ud, om den falske Preben Nielsen.

Det næste skridt i sagen er nu at indhente kendelser ved Facebook og Messenger, så politiet kan komme nærmere, hvem den falske politimand Preben Nielsen.

Hvis du også er blevet kontaktet af Preben Nielsen, kan du henvende du til Nordjyllands politi, der er ved at undersøge sagen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter intensive forhandlinger:...
bt.dk
Flere biler i voldsomt trafikuheld:...
bt.dk
Fornem hyldest til Magnussen: Han er...
bt.dk
Superliga-klippe kan ikke mere og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx