Af - 11/09-14 10:28

Styrelsen undersøger Søren PapeStyrelsen undersøger Søren Pape

Der bliver nu indledt en forundersøgelse om den nye konservative formand, Søren Pape Poulsen, har givet ulovlig konkurrenceforvridende støtte til Viborg FF.

storybild

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen indleder nu en forundersøgelse om den konservative leder har været med til at give ulovlig og konkurrenceforvridende støtte til Viborg FF (Billede: Jens Dresling, Polfoto)

Konkurrence- og forbrugerstyrelsen vil nu undersøge om de konservatives nye formand, Søren Pape Poulsen, har været med til at begå ulovlig støtte af den lokale fodboldklub, da han var borgmester i Viborg.

De vil konkret undersøge om kommunen har været med til at give Viborg FF en konkurrencefordel frem for andre klubber, da kommunen i 2011 bad det lokale energiselskab tegne et sponsorat i klubben.
Kontorchef Søren Bo Rasmussen siger til metroxpress, at man nu vil lave en forundersøgelse af sagen.

Søren Pape indrømmer fartbøder: Jeg skammer mig ikke
Søren Pape indrømmer fartbøder: Jeg skammer mig ikke

- Efter sagen om Viborg FF og kommunen nu er afgjort i statsforvaltningen er vi næste skridt. Derfor vil vi nu tage til kontakt til fodboldklubben med en række spørgsmål til sagen. Når vi har fået svar vil vi tage stilling til om vi vil lave en egentlig større undersøgelse af sagen. Det vi laver nu er en forundersøgelse, siger kontorchef i Konkurrence og Forbrugerstyrelsen, Søren Bo Ramussen.

Engell: Pape står med en rigtig møgsag
Engell: Pape står med en rigtig møgsag

Ifølge statsforvaltningen var aftalen ulovlig ud for reglerne om kommunalt selvstyre. Nu bliver det som sagt også undersøgt om den konservative leder var med til at bryde konkurrencereglerne.

Ærlig Søren Pape: Jeg er homoseksuel, adopteret og kristen
Ærlig Søren Pape: Jeg er homoseksuel, adopteret og kristen

Vestager: Sag fra Viborg om millionstøtte er alvorlig
Vestager: Sag fra Viborg om millionstøtte er alvorlig

De Konservative meddeler gennem deres pressechef, at de først vil kommentere sagen, når der ligger en egentlig afgørelse.​

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drama på Amalienborg Slotsplads under...
bt.dk
Vildt vejr i vente: Her kan vi få 29...
bt.dk
Alle frygter det værste: Nu kommer...
bt.dk
Lagde du mærke til denne detalje til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx