Af - 04/01-17 09:37

Emilies far taler ud om mordet på sin datter: Frygten om hendes sidste minutter er værstEmilies far taler ud om mordet på sin datter: Frygten om hendes sidste minutter er værst

Emilie Mengs far gik med, da 2.500 personer i sidste uge gik mindeoptog for den afdøde teenager. Her delte han for første gang sine tanker om den forfærdelige tragedie, der har ramt familien.

storybild

– Uvisheden har været frygtelig, og nu er vores værste anelser blevet til virkelighed.

Sådan sagde Emilie Mengs biologiske far, Nicolai Skovgaard, under fakkeloptoget i Korsør i sidste uge, hvor 2.500 personer var mødt op for at mindes hans dræbte datter, der fem måneder forinden sporløst var forsvundet efter en bytur med nogle veninder.

Efter fundet af Emilies lig: Nu beder familien danskerne om hjælp
Efter fundet af Emilies lig: Nu beder familien danskerne om hjælp

Det skriver SE og HØR.

Emilies far fortalte samtidig, at frygten for, hvad Emilie har måttet gennemgå de sidste levende minutter i hendes 17 år korte liv, er det, der nager ham mest.

Dog kan han i al sorgen glæde sig over, at fundet af datterens lig, som blev opdaget juleaftensdag i en sø nær Borup, der ligger cirka 60 kilometer fra Korsør station, hvor hun forsvandt, forhåbentlig kan kaste nyt lys over sagen.

Disse to kameraer kunne gemme på hemmeligheden om Emilies drabsmand
Disse to kameraer kunne gemme på hemmeligheden om Emilies drabsmand

– Det er godt, at politiet nu har nogle spor at gå efter. Så mit største ønske er, at de finder den eller de afstumpede personer, som har slået hende ihjel, siger Nicolai Skovgaard.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har tidligere fastslået, at Emilie Meng har været udsat for en forbrydelse, men endnu ikke offentliggjort af hvilken karakter.

Efterforskningen af Emilie-drabet fokuserer nu på køretøjer
Efterforskningen af Emilie-drabet fokuserer nu på køretøjer

Over for metroxpress har efterforskningslederen i sagen, Søren Ravn-Nielsen, fortalt, at man først er nødt til at foretage alle fornødne retsmedicinske undersøgelser, inden man kan fastslå - og offentliggøre - hvad der præcis er sket med den unge pige, efter hun forsvandt klokken 04.00 søndag morgen den 10. juli.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

37-årig hacker bag afsløring af...
bt.dk
Borgmester skyder københavnsk Formel...
bt.dk
Finn blev mistænkt i Emilie...
bt.dk
Legendarisk cirkus risikerer at lukke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx