Af - 06/11-15 17:51

McDonald's og Burger King i Facebook-krig: Se de sjove kommentarerMcDonald's og Burger King i Facebook-krig: Se de sjove kommentarer

McDonald's og Burger King driller hinanden på Facebook, og brugerne elsker det.

Bildstrecke im Grossformat »

Et McDonald's opslag har udviklet sig til en lille like-krig mellem de to burger-kæder.

Burger-giganten McDonald's lagde fredag eftermiddag et billede på deres Facebook-side, hvor de ønskede de glade J-dag-deltagere velkommen i deres restauranter i morgen med tømmermænd.

Den lille update fik rivalerne hos Burger King til tasterne, som hurtigt fik den mest likede kommentar på McDonald's eget billede.

- Og hvis I ikke kan vente til i morgen, så ses vi bare i aften på Burger King, drillede ærkefjenden med en blinkesmiley.

LÆS OGSÅ: McDonalds klar med lækkert alternativ til fritterne

Den kommentar høstede mange hundrede likes og var ved at stjæle hele opmærksomheden, indtil en kvik McDonald's-medarbejder fandt på det perfekte comeback. Og det må være en af de eneste gange, McDonald's direkte har lagt et billede op fra Burger Kings hjemmeside på deres egen side.

- ... eller i nat på McDonald's, skriver de og har markeret tydeligt for brugerne, at Burger King ikke har åbent om natten.

LÆS OGSÅ: Iværksætter sælger efterårsblade og sne online

Mange af brugerne liker kædernes drilske kommentarer til hinanden, mens andre hylder dem - specielt McDonald's - for god og sjov markedsføring. Også selvom det var McDonald's som i første omgang gav Burger King muligheden for en sjov bemærkning.

LÆS OGSÅ: Blatter nægter at gå af

LÆS OGSÅ: Fifa-præsident bukker sig ikke for massivt sponsorpres

LÆS OGSÅ: Riiiigeligt smør: McDonald's erstatter margarinen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx