Af - 02/12-16 22:10

Hypnotisør om misbrug af 16-årig pige: - Hun ville selvHypnotisør om misbrug af 16-årig pige: - Hun ville selv

En hypnotisør, der er anklaget for flere tilfælde af seksuelt overgreb på en 16-årig pige, siger nu, at det skete med hendes accept.

storybild

Hypnotisøren fra Storkøbenhavn påstår, at hans 16-årige kvindelige patient selv ønskede at have sex med ham, siger han til BT. (MODELFOTO) (Billede: Scanpix/IRIS/MODELFOTO)

En 42-årig hypnotisør er blevet tiltalt for at have misbrugt en 16-årig pige adskillige gange igennem et år, mens hun har været til behandling på hans klinik i Storkøbenhavn.

Hypnotisør misbrugte 16-årig pige i et år: Fik hende til at kaste op med sin penis
Hypnotisør misbrugte 16-årig pige i et år: Fik hende til at kaste op med sin penis

BT har fået aktindsigt i sagen, som skal for Retten i Glostrup i næste uge, og nu forsvarer den anklagede mand sig over for avisen med, at de ting, der er foregået på hans klinik, er sket med gensidig accept. Pigen ville selv, siger han.

Manden forklarer, at pigen oprindeligt opsøgte ham for at få behandling mod tvangstanker, men at det efterhånden udviklede sig til fysisk kontakt.

- Man kan lave forskellige teknikker for at gå ind og arbejde med følelsen - blandt andet for at finde ud af, om der er brug for nærhed, tryghed, omsorg eller noget andet. Jeg spørger hende, hvor hun mærker sin følelse, og lægger min hånd på brystet af hende for at spørge, om det er der, siger han og fortsætter:

- Jeg spørger hende, om det er bedst, at hun selv lægger sin hånd, eller om jeg skal lægge min hånd. Hun siger, det er bedst, at jeg gør det. Det synes mange giver mest tryghed og omsorg. Det er en ganske almindelig teknik, og bagefter gør jeg det samme mellem benene på hende.

Den 42-årige mand er anklaget for otte tilfælde af seksuel udnyttelse af den unge pige. Blandt andet skal han have stukket sin finger op i skeden på hende, og i seks tilfælde skal han have stukket sin penis ind i munden på hende - hvilket en enkelt gang førte til, at hun brækkede sig.

I interviewet med BT konfronteres manden med, at pigen kun er 16 år gammel. Men han antyder, at det er hende, der har tvunget ham til seksuelle ydelser - ikke omvendt.

- Det tænker jeg ikke over der. Jeg panikker simpelthen og lader det ske. Jeg føler mig faktisk fanget, og det gentager sig de næste par gange, forklarer han.

- Jeg frygtede, at hun vil melde det, hvis jeg stoppede det, og det var jo så også det, som endte med at ske.

Manden er anklaget efter paragraf 220 i straffeloven, som omhandler personer, der ‘ved groft misbrug af en persons arbejdsmæssige, økonomiske eller behandlings- eller plejemæssige afhængighed skaffer sig samleje med den pågældende.’

Strafferammen for den paragraf er fire års fængsel. Han har tilstået anklagen over for politiet - noget, han ifølge BT kun har gjort for at få sagen ud af verden. Dermed forventes det, at retssagen er overstået hurtigt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kongehuset uddyber problemer før...
bt.dk
Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Laudrup om afdød Brøndby-borgmester:...
bt.dk
Mand med jagtgevær fik politi til at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx