Af - 26/05-15 07:56; Opdateret: 26/05-15 17:04

Pernilles søn forgiftet på natklub: Fem mand kunne ikke styre hamPernilles søn forgiftet på natklub: Fem mand kunne ikke styre ham

Pernille Hjarnaa har på Facebook skrevet et langt indlæg, hvor hun beskriver, hvordan hun gennemlevede sit livs mareridt, da sønnen lørdag nat blev forgiftet på et diskotek i Helsingør.

storybild

(Billede: Wikimedia Commons - Nik Frey)

- SÅ SKETE DET FOR OS, SOM ELLERS KUN SKER FOR NABOENS BØRN!!!! Min søn fik hældt 'noget' i sin drink, så han kort tid efter hallucinerede og blev psykotisk. LÆS, SNAK MED DINE TEENAGE-BØRN OM DET OG DEL DEL DEL.

Sådan starter Pernille Hjarnaas Facebookopslag fra i går, der nu er blevet delt mere end 16.000 gange.

- Behøver jeg at sige, at det var den mest frygtelige nat nogensinde??? At sidde med sin normalt meget dejlige, fornuftige, sportstrænede 16-årige, som pludselig var forvandlet til et psykotisk, højtråbende, voldsom, forvirret og bange menneske, lyder det længere nede i opslaget.

Bartender satte ild til baren: Fire unge indlagt
Bartender satte ild til baren: Fire unge indlagt

Ærligt fortæller Pernille Hjarnaa, hvordan hun blev ringet op klokken 01.30 lørdag nat af en ukendt ung pige, der fortalte, at hendes søn var for fuld til, at de ville tage ansvaret for ham, og om hun ikke ville komme og hente ham.

- Selvfølgelig ville jeg det, så jeg kørte mod Helsingør. Endnu før jeg var kommet frem, ringede hun igen og spurgte, hvor langt jeg var, for han ”har det endnu værre nu” – okay, nu bliver jeg urolig, skriver Pernille Hjarnaa.

- Der er gået max et kvarter, siden hun ringede sidst, så hvor meget dårligere kan man blive på et kvarter, hvis man er fuld? 2 minutter senere svingede jeg op til den lille gruppe unge mennesker, der stod omkring min søn, og nu forstod jeg fuldt ud, hvad hun mente. En oplevelse jeg ikke ønsker for NOGEN forældre – min søn kravlede rundt på jorden, råbte og skreg, var bange, havde ondt og var ukontaktbar. Et helt igennem skræmmende syn, lyder det fra moren.

Voldsmand gik på diskotek efter overfald
Voldsmand gik på diskotek efter overfald

Ny neglelak skal sætte en stopper for voldtægt
Ny neglelak skal sætte en stopper for voldtægt

Pernille Hjarnaa fortæller, hvordan hendes 16-årige søn havde taget det meste af tøjet på overkroppen af, fordi det generede og kløede.

- Han havde kvalme og (forsøgte) igen og igen at kaste op, fortæller Pernille, som af de andre unge fik at vide, at sønnen indtil for en halv time siden havde været helt normal og i øvrigt heller ikke var det mindste fuld, men at han på diskoteket havde fået 'noget' i sin drink.

- Så på kort tid gik (han, red) fra at være normal til at være fuldstændig ustyrlig og bogstavelig talt være ved at gå ud af sit gode skind !!!!!! Han kunne overhovedet ikke stå på benene, så vi var 5 mand om at slæbe ham over i bilen, hvilket så ikke lykkedes, fordi han kæmpede imod, kastede sig rundt og tydeligvis var et helt andet sted. Det tog en del forsøg at få ham ind i bilen og var en helt igennem forfærdelig køretur hjem, skriver Pernille Hjarnaa.

Da de kom hjem kontaktede de skadestuen, da sønnen stadig hallucinerede og var bange. Men skadestuen mente ikke, det var hensigtsmæssigt at indlægge ham, da de ikke havde 'nogen specifik modgift', fordi der var så mange forskellige stoffer i omløb, og man derfor ikke vidste, hvad han præcis havde fået.

- Vi skulle sørge for at være hos ham, sikre at han ikke fik opkast galt i halsen og kun give ham vand, hvis han selv var i stand til at drikke det, hvilket han på ingen måder var! Og hvis han fik respirationsstop skulle vi ringe 112!! Behøver jeg at sige, at det var den mest frygtelige nat nogensinde???, lyder det fortvivlet i opslaget fra moren.

Dansk firma er klar: Vi vil producere neglelakken mod voldtægt
Dansk firma er klar: Vi vil producere neglelakken mod voldtægt

Pernilles søn fik det heldigvis bedre i løbet af natten og formiddagen, men hun ønsker, at hendes beretning skal stå som en lærestreg til alle unge derude:

- Mit ønske er bare, at ALLE unge mennesker (desværre) lærer at være helt sygeligt opmærksomme på ikke at gøre deres drink (om det så bare er vand) tilgængelig for, at andre kan putte stoffer i den. Så alle I forældre med teenagere – og alle teenagere – læs denne historie, fortæl den til alle, der gider høre på den og del del del. Og en sidste meget vigtig ting: en kæmpe tak til den unge pige, der ringede til os og til de søde unge mennesker, der blev hos ham, indtil jeg kom, lyder det taknemmeligt fra moren.

- Det er SÅ vigtigt, at I passer på hinanden, henter hjælp når det er nødvendigt og bliver hos den, der ikke selv ved, hvad han foretager sig – det er vi meget taknemmelige over!!! Og til det ådsel af en person, der puttede stof i min søns drink: kom frem hvis du tør!!!!!

Metroxpress har været i kontakt med Pernille Hjarnaa, men de ønsker ikke uddybe sagen yderligere.

Kender du til sagen, eller den pige som udviste storsind og blev hos Pernilles søn, vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv til bnw@mx.dk – Tak.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Emelie tjener godt på privat...
bt.dk
13 unge bilister taget af politiet på...
bt.dk
Kæmpe Hollywood-firma er gået konkurs...
bt.dk
Retter alvorlig mistanke mod Danmarks...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx