Af - 24/03-16 15:36

Føl dig som en superstjerne - sådan vil ny app stalke digFøl dig som en superstjerne - sådan vil ny app stalke dig

Higer du også efter opmærksomhed på sociale medier?

Bildstrecke im Grossformat »

Når du har uploadet det perfekte billede til Instagram eller Facebook, og det vælter ind med likes - så udløser det endorfiner. Men er det virkelig lykken at have mange følgere på de sociale medier? Det stiller kunstner og programmør Lauren McCarthy spørgsmålstegn ved.

Nu har hun skabt app'en 'Follower', så du for en dag kan prøve, hvordan det er at have en 'real-life-follower'. Det skriver vice.com.

"Gå ikke ubemærket hen. Follower er en tjeneste, der giver dig en virkelig følger for en dag. En uset følgesvend, en der ser dig, en person, der bekymrer sig." Står der på stalker-app'ens hjemmeside.

Ny opfindelse vil få dig til aldrig at glemme paraplyen
Ny opfindelse vil få dig til aldrig at glemme paraplyen

Hvorfor tror du, at du er interessant?
Lauren McCarthy vil gerne undersøge, hvorfor folk gerne vil følges. Derfor skal du svare på to spørgsmål, når du tilmelder dig app'en: "Hvorfor vil du følges?" og "Hvorfor skulle folk følge dig".

Spørgsmålene skulle gerne skubbe dig til at tænke over din higen efter selviscenesættelse og opmærksomhed.

Lauren McCarthy følger ikke alle, der 'ansøger' i app'en. Men hvis du bliver udvalgt, vil Lauren McCarthy følge dig en hel dag - uden du ved det. Efter 24 timer i dit selskab, sender hun dig et billede fra dagen - ja det vil nok næsten virke som et paparazzi-skud. Billedet vil indgå i et foto-projekt.

- Jeg bruger hele dagen helt fokuseret på dem. Indimellem tænker jeg, gad vide, om de har lagt mærke til mig, eller måske har de glemt det (at de har ansøgt red.) fuldstændigt. Af en eller anden grund kommer jeg altid til at kunne lide dem, jeg følger, siger Lauren McCarthy til vice.com.


LÆS OGSÅ: Facebook går til kamp mod Snapchat med denne app

LÆS OGSÅ: GUIDE: Dette lille trick gør din iPhone hurtigere

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansker sætter verdensrekord - og den...
bt.dk
Han blev ofret af cheftræneren: 'Jeg...
bt.dk
Tidligere pornomodel står frem: Peter...
bt.dk
Politiet vil løse gåden om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx