Af Ritzau - 05/03-17 09:38; Opdateret: 05/03-17 15:13

Mand fængslet for at slå indbrudsoffer med gangstativMand fængslet for at slå indbrudsoffer med gangstativ

En 23-årig mand er sigtet for hærværk, hjemmerøveri og vold mod politiet.

storybild

En 23-årig mand blev søndag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster. Han er sigtet for hærværk, hjemmerøveri og vold mod politiet. Arkivfoto. (Billede: Silas Fuglsbjerg, Ritzau)

Vidner så lørdag aften en mand, der brækkede sidespejle af parkerede biler i Nykøbing på Falster. Seks biler fik revet sidespejlene af.

Derefter kravlede han angiveligt ind gennem en knust rude og brød ind i et hus. Her skal han have truet en ældre dame til at udlevere kontanter.

- Det gik åbenbart ikke hurtigt nok. Så han tog hendes gangstativ og slog hende i hovedet, siger vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Ove Christoffersen.

Manden er søndag blevet varetægtsfængslet indtil 23. marts. Han er sigtet for hærværk, hjemmerøveri og vold mod politiet.

Det lykkedes kvinden at kravle ud. Ved hjælp af vidner ringede hun til politiet, der havde fået anmeldelser om hærværket og derfor allerede var på vej.

- De går ind på adressen, hvor gerningsmanden stadig befinder sig. Han giver den ene betjent et knytnæveslag i hovedet og sparker den anden betjent, siger vagtchefen.

Ifølge Ekstra Bladet fortalt den 23-årige i Retten på Nykøbing Falster, at han intet kunne huske fra episoden. Da han vågnede i arresten, var det sidste, han kunne huske, at han havde været til fest med nogle venner.

- Jeg har kun drukket og ikke taget nogle stoffer.

- Jeg ved simpelthen ikke, hvad der er sket, sagde han ifølge avisen.

Episoden fandt sted på Stubbekøbingvej omkring klokken 23 lørdag aften. Den ældre kvinde er chokeret, men har det godt efter omstændighederne.

- Hun har blødt lidt fra hovedet. Hun har været til undersøgelse på hospitalet og er blevet skannet. Der er ikke alvorlige skader, siger Ove Christoffersen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bil rullede rundt på taget på...
bt.dk
Lastbilchauffør filmede gal handling...
bt.dk
Overraskende forudsigelse: Hamilton...
bt.dk
Fra i dag kan du køre over Storebælt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx