Af Bo Poulsen - 11/01-18 11:45

Badehotellet-skuespiller fødte nytårsaften - graviditeten var ikke planlagtBadehotellet-skuespiller fødte nytårsaften - graviditeten var ikke planlagt

Hun vil ikke afsløre, om det er skrevet ind i serien også

Ny dansk tv-serie er ligesom Mad Men

I videoen over artiklen kan du se et indslag fra dengang, hvor Badehotellet første gang blev vist frem for den danske presse.

Den danske skuespiller Ulla Vejby er blevet mor for anden gang.

Det fortæller hun i denne uges Billed-Bladet.

»Jeg har fået mig endnu en dejlig datter. Hun kom lidt før terminen. Ja, faktisk kom hun til verden den 31/12, så hun er en rigtig nytårspige, som går et langt livs fejring med champagne og kransekage i møde,« siger den 33-årige skuespiller, som man kender fra den populære TV 2-serie 'Badehotellet', hvor hun spiller stuepigen Edith.

I forvejen har hun og ægtemanden Michael Lysgaard datteren Marie på tre år, som ifølge skuespilleren er jublende lykkelig for sin nye lillesøster.

Ulla Vejby har tidligere forklaret, at graviditeten ikke var planlagt, men at hun var glad for, at datteren Marie skulle have en lillesøster.

Skuespillerinden var i gang med optagelserne til den kommende femte sæson af 'Badehotellet', som har premiere i år, men hvorvidt det betyder, at rollen Edith også kommer til at optræde gravid i serien, vil hun ikke ud med.

»Om det er skrevet ind i historien, at Edith er gravid eller ej, vil jeg ikke afsløre. Jeg var også gravid, da vi optog første sæson, og nåede lige at finde min første datter, inden optagelserne af anden sæson gik i gang,« sagde Ulla Vejby til Her og Nu.

Forældrene har endnu ikke fundet et navn til den lille pige.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flaskekast, spyt og slag: Unge piger...
bt.dk
Advarer mod aggressiv og smitsom...
bt.dk
Ekspert om Coops lukning af 47...
bt.dk
Ny milliardfond vokset ud af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx