Af - 14/08-14 17:07; Opdateret: 14/08-14 17:58

Malthes sag udskudt: 12 af 13 børn afviser overgrebMalthes sag udskudt: 12 af 13 børn afviser overgreb

Pædofilisigtede Malthe Thomsen skal blive i USA i mindst en måned endnu, da sagen mod ham er blevet udskudt.

storybild

22-årige Malthe Thomsen er i øjeblikket i en fodlænke på Manhattan. Han må ikke forlade bydelen. (Billede: Polfoto)

Den 22-årige pædagogstuderende Malthe Thomsen, der er sigtet for at have forgrebet sig seksuelt på 13 børn i New York, har fået sin domsafsigelse udskudt.

Kronvidnet er væk: Pædofilisigtet dansker i USA er strandet
Kronvidnet er væk: Pædofilisigtet dansker i USA er strandet

Sagens kronvidne - kvinden, der har anklaget Malthe Thomsen - er nemlig taget på ferie, så anklagemyndigheden har udbedt sig mere tid til at efterforske sagen.

Danskeren er dermed tvunget til at opholde sig på Manhattan i en fodlænke i mindst en måned endnu, hvor det næste retsmøde vil finde sted den 17. september.

Dansk studerende afviser anklager om sexkrænkelser
Dansk studerende afviser anklager om sexkrænkelser

Men ifølge TV2’s udsendte var det en ‘meget glad forsvarer’ og en ‘meget glad klient’, der omkring klokken 17 dansk tid forlod retsbygningen. Ved retsmødet nok det nemlig frem, at næsten alle involverede parter slet ikke kan nikke genkendende beskyldningerne.

To lærere på institutionen samt 12 af de 13 børn, han er under anklage for at have misbrugt, afviser således blankt, at overgrebene er fundet sted. Det sidste barn viser ifølge anklagemyndigheden ‘indikationer på, at der er sket noget’, hvilket dog ikke er blevet specificeret.

Pædofilimistænkt 22-årig dansker tør ikke gå på gaden i New York
Pædofilimistænkt 22-årig dansker tør ikke gå på gaden i New York

- Det sidste barn har sagt noget, der ifølge anklagemyndigheden indikerer, at der er sket noget, men anklageren ville ikke komme ind på, hvad der er sagt, siger Malthe Thomsens dansk-amerikanske advokat, Jane Fisher-Byrialsen, til Ritzau.

Beskyldningerne lyder blandt andet på, at Malthe Thomsen skulle have fået ni forskellige børn til at befamle sit underliv uden på tøjet og ført et barns hoved ned mod hans underliv uden på tøjet.

Sex-mistænkt dansker forenet med sine forældre
Sex-mistænkt dansker forenet med sine forældre

Han blev anholdt den 27. juni. En kvindelig kollega havde beskyldt ham for overgrebene, men da institutionen efter egen efterforskning ikke fandt noget mistænkeligt, blev sagen droppet. Herefter meldte kollegaen - der siden er blevet fyret for at ‘skabe for meget drama’ - Malthe Thomsen til politiet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Tre danske byer vil ændre navn
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert om...
bt.dk
Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx