Af - 04/05-15 11:37; Opdateret: 05/05-15 09:23

Dyrepasser i chok: Disse hvalpe blev efterladt i skraldDyrepasser i chok: Disse hvalpe blev efterladt i skrald

Dansk Dyreværns Internat i Aarhus har aldrig set noget lignende. I weekenden blev et kuld efterladte hvalpe fundet ved en skraldeø i Tilst.

storybild

Hvem kender moren til disse fire hvalpe, der blev efterladt i en skraldeø udenfor Aarhus i weekenden? (Billede: Dyreinternatet)

Da Dorthe Pedersen fra dyreinternatet i Tranbjerg møder ind søndag morgen, ligger der i en boks fire små hundehvalpe på omkring 3-4 uger. De var kommet ind med Falck i løbet af natten og efter have fået kontakt til både Politi, Falck og de forbipasserende, som havde fundet hundene, viste det sig, at situationen var alvorlig. Hundene var blevet efterladt i en skraldeø i Tilst ved Aarhus.

Minister vil fordoble straffen: Stor stigning i sager om dyremishandling
Minister vil fordoble straffen: Stor stigning i sager om dyremishandling

- De har ikke været i livsfare, fordi de blev fundet hurtigt, men det er selvfølgelig en handling, som vi tager dybt, dybt afstand fra. Det er aldrig nogensinde i orden at handle på den måde, men desværre ligger der jo ofte en tragedie bag, når folk vælger at gøre sådan noget, fortæller Dorthe Pedersen, der arbejder som dyrepasser på internatet i Tranbjerg.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

- Det er jo så alvorligt, at hvis de ikke var blevet fundet, så havde de været i livsfare og hvalpene skal spise hver tredje time, siger hun. Derfor går jagten nu ind på at finde moren til hvalpene, så de kan få den nødvendige føde.

Sager om dyreplageri tager over et år
Sager om dyreplageri tager over et år

Giv os moren
- Vi opfordrer kraftigt dem, som har tæven til de her hvalpe til at komme med hende, så vi kan få genforenet hende med sine hvalpe. Vi vil gerne passe hende, til hvalpene er otte uger, og så finder vi nye hjem til dem. Hvis ikke det kan lade sig gøre, så må vi finde et alternativ.

Dyremishandling eller bare hamrende morsomt? Hund laves om til tøjbamse
Dyremishandling eller bare hamrende morsomt? Hund laves om til tøjbamse

- Jeg bliver virkelig ‘pissed off’, når jeg ser sådan noget her, men det er også gjort på en måde, så man har valgt, at der skulle være nogle, der skulle finde dem, tænker jeg, siger Dorte Pedersen. - Det her er små hvalpe, der må ligge et eller andet bag.

I dag har internatet glødende telefoner og fået mails fra op mod 80 personer, der gerne vil hjælpe med at finde en mor til hvalpene. Ved du noget, så kontakt internatet på 8733 4440.

Mirakel-redning i sidste øjeblik: Fandt såret hund fastbundet til togskinner
Mirakel-redning i sidste øjeblik: Fandt såret hund fastbundet til togskinner

​​​

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du en elektronisk p-skive? Så...
bt.dk
Politiet rykkede ud til...
bt.dk
Skat og politiet har snuppet biler og...
bt.dk
Mimi Jakobsen: Sømandsboss kaldte mig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx