03/02-14 07:45; Opdateret: 03/02-14 10:00

Det nye hold skal hilse på dronningenDet nye hold skal hilse på dronningen

Helle Thorning-Schmidt præsenterer sit nye hold for dronningen klokken 10.

storybild

Statsminister Helle Thorning-Schmidt kører i dag til dronningen for at præsenterer sit nye ministerhold. (Billede: Polfoto/Arkiv)

Statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) præsenterer den nye regering for dronning Margrethe på Amalienborg klokken 10, oplyser Statsministeriet.

OVERBLIK: Her er hele Thornings nye ministerhold
OVERBLIK: Her er hele Thornings nye ministerhold

Knap to timer efter modtages de afgående ministre i afskedsaudiens på Amalienborg. Det sker klokken 11.45. Derefter holder statsminister Helle Thorning-Schmidt og økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (R) et fælles pressemøde i Spejlsalen i Statsministeriet. Det sker klokken 12.15.

Martin Lidegaard flygter fra skandalesag
Martin Lidegaard flygter fra skandalesag

I løbet af dagen overtager de nye ministre deres nye ministerier. Klokken 13.00 er der overdragelse i Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold, Skatteministeriet, Klima-, Energi- og Bygningsministeriet og Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse. Klokken 14.00 er der overdragelse i Miljøministeriet og Transportministeriet, og klokken 15 er der overdragelse i Udenrigsministeriet, Kirkeministeriet og Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Casper Christensen afslører: Det sker...
bt.dk
Mentalerklæring: Så høj er Peter...
bt.dk
Kendt forsvarsadvokat: Derfor er...
bt.dk
Medie: Dansk ligaklub begæret konkurs
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx