Af - 19/09-13 14:28

DR-vært efter sperm-joke: Jeg er glad for støttenDR-vært efter sperm-joke: Jeg er glad for støtten

DR's vært på 'Aftenshowet', som onsdag aften rodede sig ud i en noget pinlig affære, er glad for seernes støtte.

storybild

Her ses Kristian Porsgaard Rosasco sammen med to af de andre Aftenshow-værter Sisse Fisker (tv.) og Maria Yde. (Billede: DR - screendump)

Onsdag aften havde tv-vært Kristian Porsgaard Rosasco glorøde ører, efter han midt i bedste sendetid fik fyret en upassende 'alle-børnene'-vittighed af.

LÆS OGSÅ: DR's seere: I orden med sperm i bedste sendetid

Vittigheden: Alle børnene fik sperm i munden - undtagen Lis, hun fik kun tis – faldt i virkelig dårlig jord og blev modtaget med en pinlig og nærmest larmende tavshed i studiet.

De tre debattører, der var inviteret for at diskutere 'alle-børnene'-børnebogens udelukkelse fra flere skolebiblioteker, syntes bestemt ikke, den var sjov og kaldte både joken og Kristian Porsgaard Rosasco for 'upassende'.

DR's seere har efterfølgende på Facebook taget den forholdsvis nye Aftenshowet-vært til nåde. De deler holdningen om, at folk, der farer i flint over en joke med lidt 'sperm' og 'tis', skal 'slappe af'.

Og det sætter tv-værten med de røde ører pris på.

Over for mx.dk svarer han følgende i en mail:

- Jeg er glad for støtten. Jeg læste vittigheden op for at illustrere debatten, vi havde i studiet. Og seernes reaktion på Facebook viser jo også, at de helt klart har forstået den sammenhæng, lyder det fra Kristian Porsgaard Rosasco.

LÆS OGSÅ: DR haglet ned for usagligt mellemøst-program

Meeeen, der skal muligvis lidt mere violin-spilleri til, hvis den ellers nydelige Kristian Porsgaard Rosasco atter skal i kridthuset hos Ketty Hansen:

- Ja, jeg blev meget overrasket over, at Kristian kunne få sig til det, den ellers pæne mand !!!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk koncern på vej i ny stor...
bt.dk
Japanere knuser dansk drøm om ny...
bt.dk
Maleri af kronprins Frederik deler...
bt.dk
DF-top: Messerschmidt vil gøre...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx