Af - 01/02-14 17:00

Pia K: Jeg forstår hvis man ikke stoler på politikernePia K: Jeg forstår hvis man ikke stoler på politikerne

Regeringens kaos rammer ikke kun venstrefløjen, mener Dansk Folkepartis værdiordfører.

storybild

Pia Kjærsgaard forstår udmærket, hvis danskerne har mistet tilliden til politikerne. (Billede: Polfoto/arkiv)

Hvis man som dansker har mistet tilliden til politikerne på Christiansborg, så bebrejdes man ikke af Dansk Folkepartis værdiordfører, Pia Kjærsgaard.

Hun synes, det er absurd og pinligt at se, hvordan SF er trådt ud af regeringen, og hvordan tidligere SF-ministre forlader den synkende skude for at søge lykken hos Socialdemokratiet og Radikale Venstre.

- Det rammer os alle på Christiansborg, jeg ved ikke, om der er nogen, der gnider sig i hænderne, men jeg synes, at man bør tænke lidt over, hvad danskeren efterhånden må tænke om os i Folketinget. Det er jo helt absurd. Hvad sker der lige?, siger Pia Kjærsgaard til mx.dk.

'Regeringen bør stille op til DM i pælesidning'
'Regeringen bør stille op til DM i pælesidning'

Forstår utilfredse danskere
Levebrødspolitikere, de er kun på Borgen for at få fingrene i ministerbiler og en fed pension, lyder kritikken fra harme danskere ofte, og det kan Pia Kjærsgaard efterhånden godt forstå.

- Nu skal vi igen i næste uge opleve en storsmilende og tilsyneladende fuldstændigt upåvirket statsminister der står med et bredt smil på Amalienborg og igen, igen, igen præsenterer nye ministre. Det er ikke til at holde ud længere. Og så med en sætning om, at nu kører det derudaf. Det har været en katastrofe med denne her regering fra dag ét, siger Pia Kjærsgaard og fortsætter:

- Forleden stiller hun op til et pressemøde og takker SF for det gode samarbejde, altså hvor tyndt kan det blive. Det er absurd, jeg har ikke ord for, hvad jeg mener om situationen i øjeblikket, og jeg forstår godt, hvis politikere i øjeblikket ligger i bunden målt på danskernes tillid. Hvis selv en politiker som mig, der har siddet 30 år på Christiansborg, begynder at føle politikerlede, hvad skal danskerne så ikke føle?

Pia K. har fået nok: Træk dig, Thorning
Pia K. har fået nok: Træk dig, Thorning

Er bunden nået?
Samme toner hører man fra Lars Løkke Rasmussen (V), der på sin Facebook-profil fredag aften kommenterede de mange partiskifter.

- Folkesocialist den ene dag, socialliberal den anden... Jeg skal ikke gøre mig til dommer, men noterer mig med beklagelse, at politikernes almindelige agtelse bedømmes lavere og lavere.

Formandsfavoritten raser over rygter: 'Helt i skoven'
Formandsfavoritten raser over rygter: 'Helt i skoven'

Pia Kjærsgaard mener, at Helle Thorning-Schmidt (S) må tage konsekvensen og udskrive valg, men erkender samtidig, at hun har svært ved at se det ske.

- Jeg håber, at bunden nu er nået for denne regering, men man ved jo aldrig, siger hun med et suk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

X Factor-vinderne er tilbage fra USA:...
bt.dk
Tidligere spindoktor med...
bt.dk
Sover du dårligt? Så skal du øve dig...
bt.dk
Præster modsiger kendt debattør: Nej,...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx