Af - 11/09-15 15:12

Ansat på Burger King: Jeg brød sammen foran kunderneAnsat på Burger King: Jeg brød sammen foran kunderne

Burger King i Kolding Storcenter havnede i denne uge i en 'shitstorm' på Facebook. Nu fortæller tidligere ansatte, om den horrible behandling, de har oplevet.

Bildstrecke im Grossformat »

En kunde på Burger King-restauraten i Kolding Storcenter var i chok efter hendes besøg i søndags. Hun og hendes otteårige søn oplevede i den korte tid de besøgte stedet flere voldsomme episoder, hvor der blev råbt af både kunder og de ansatte. Det beskrev metroxpress i en artikel torsdag.

Nu fortæller tidligere ansatte på restauranten om et horribelt psykisk arbejdsmiljø.

En af dem er 21-årige Christina Pedersen, som startede på stedet, da hun var 17 år gammel.

- Det føltes som om, at jeg gjorde alt forkert, når jeg var på arbejde. Lederen var konstant efter en. Hun råbte og skreg, hvis man gjorde det mindste forkert - og man blev ydmyget foran både kunder og personale. Jeg kunne mærke, at det tog meget hårdt på mig psykisk, fortæller hun til metroxpress.

Fast food-elskere græder: Gigantisk burgersamarbejde falder til jorden
Fast food-elskere græder: Gigantisk burgersamarbejde falder til jorden

Christina Pedersen var ansat på Burger King i Kolding Storcenter i mindre end en måned. Hun kunne ikke holde den grove tone ud, fortæller hun.

- Det endte med, at jeg en dag brød grædende sammen foran en kunde. Herefter bad lederen mig om at gå ud og 'tage mig sammen' i personalestuen. I stedet valgte jeg, at sige op. Jeg ønskede ikke at arbejde et sted, hvor man blev behandlet så dårligt, siger Christina Pedersen.

Har du oplevet lignende - så vil vi meget gerne høre fra dig på mgr@mx.dk

I starten spurgte Christina Pedersen hendes kollegaer, om man kunne gøre noget for at få ledelsen til at stoppe med at køre på hende psykisk, men de fortalte ifølge hendes udsagn, at der ikke var noget at stille op.

Selvom Christina Pedersen blot var ansat under en måned på restauranten, havde hun efterfølgende svært ved at søge job.

- Jeg frygtede, at det samme ville ske igen. Jeg havde det svært den efterfølgende tid - og jeg kan stadig få det forfærdeligt, hvis jeg tænker tilbage på den tid, siger Christina Pedersen.

Burger King i kæmpe shitstorm
Burger King i kæmpe shitstorm

Metroxpress har ihærdigt forsøgt at få et telefonisk interview med Burger King, men de har kun ønsket at besvare skriftlige spørgsmål. Presseafdelingen skriver på vegne af Markedschefen for Burger King Danmark, Sofie Navardsen:

"Vi er utrolig kede af de mange dårlige oplevelser, som de tidligere ansatte efter sigende har haft på restauranten i Burger King Kolding Storcenter. Forhold som Burger King ikke har været bekendt med før nu. Der skal ikke være tvivl om, at de nævnte forhold er det langt under Burger Kings standard og på ingen måde acceptabelt. Hverken i dag eller for fem år siden. Burger King skal være et sted, hvor både kunder og medarbejdere har lyst til at opholde sig. Derfor er vi i øjeblikket ved at afdække de faktiske forhold".

Metroxpress undrer sig over, at Burger King ikke har grebet ind før - især fordi de tidligere ansatte fortæller, at det har stået på i årevis - og der tilsyneladende har været stor udskiftning blandt de ansatte på resturanten.

"Vi har som nævnt tidligere ikke været bekendt med forholdene eller ej grovheden af samme. Derfor er vi både glade og kede af at de kritisable forhold kommer frem i lyset, fordi det giver os en mulighed for at agere," skriver presseafdelingen på vegne af Sofie Navardsen.

"Nu er fastfood-branchen en branche med stor udskiftning i personale generelt. Især fordi det tit er unge mennesker, der tager et bijob for at tjene nogle ekstra penge, og som derfor ikke nødvendigvis bliver i en restaurant eller butik i længere tid. Men når det er sagt, kan man i bagkloghedens klare lys godt have set det som et tegn på mistrivsel. Burger King skal være et sted, hvor både kunder og medarbejdere har lyst til at være, og det er derfor, vi i øjeblikket er ved at undersøge de faktiske forhold, " lyder det i svaret.

LÆS OGSÅ: Brian Mørk revses for voldtægtskommentar

LÆS OGSÅ: Glem palæo - nu hylder piger pizzaer, burgere og donuts på Instagram

LÆS OGSÅ: Uhmm.. Her er KFCs nye lyserøde burger

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx