Af - 04/06-17 08:58; Opdateret: 04/06-17 09:17

Majdrik: Irmas genskabte kultsaftevand bliver flået ned af hylderneMajdrik: Irmas genskabte kultsaftevand bliver flået ned af hylderne

Da Irma valgte at genskabe den klassiske Majdrik for en lille måneds tid siden, brugte de ikke krudt på at markedsføring. Men alligevel flåede danskerne Majdrikken ned fra hylderne

storybild

(Billede: Irma)

»Det er blevet en uventet stor succes,« forklarer Søren Steffensen, direktør i Irma.

Majdrik er en populær saftevand, som er blevet solgt af Irma siden starten af 70'erne. Men Irma stoppede salget i 2008. Men nu har supermarkedskæden altså genskabt drikken.

Søren Steffensen anede indtil for nylig ikke hvad Majdrik var. Direktøren stammer nemlig fra Fyn og der var ingen Irmaer, da han voksede op.

»Så da vores innovationschef Leif Larsen foreslog at genskabe Majdrik, så vidste jeg ikke, hvad han talte om. Jeg smagte den for første gang, da vi relancerede den,« forklarer han.

Søren Steffensen forklarer, at det ofte er en succes, når Irma og andre kæder forsøger sig med at lancere produkter, som danskerne har et nostalgisk forhold til.

»Vi løber vel alle sammen rundt og er lidt nostalgiske. Jeg synes også, at Faxe Kondi bør drikkes af en ølflaske, (Faxe Kondi blev solgt på gamle ølflasker for år tilbage. redaktionen). Det er næsten altid et hit, når vi genskaber gamle produkter, som folk har et særligt forhold til,« siger han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx