Af - 19/12-15 22:10

Eksperter: Mænd er ligeglade med, om deres kærester har makeup påEksperter: Mænd er ligeglade med, om deres kærester har makeup på

Med eller uden make-up. Din kæreste er ifølge eksperter ligeglad. Næsten. 'Når kvinder går uden make-up tænker mænd, at de også er bedre at have sex med', siger sexolog.

Bildstrecke im Grossformat »

Mænd er ligeglade med makeup. Det er kvinder ikke.

Læber, øjenlåg, kinder, øjenvipper og øjenbryn. Der er mange steder på kroppen, hvor kvinder manipulerer med den naturlige farve, men det er der ifølge eksperter ingen grund til. Manden er ligeglad med, om kæresten har makeup på.

- For mange mænd er det en ligegyldighed, om kvinder har makeup på eller ej. Jeg har aldrig hørt det som et issue. Jeg har aldrig hørt en mand sige, at han var træt af, at hun gik uden eller med for meget. Det er ikke noget, mænd tænker over, siger Lasse Bauer, parforholdsekspert.

Han bakkes op af sexolog og parforholdsekspert Paprika Noel, der siger, at flere mænd endda synes, deres kæreste er dejligst, når hun ligger nøgen i sengen om morgenen med uglet hår og morgenånde.

Men selvom eksperterne beretter om, at mændene generelt er ligeglade med, om kvinder har makeup på eller ej, så vil det ikke være det svar, kvinden får, hvis hun spørger sin kæreste.

- Hvis en kvinde spørger sin kæreste, om hun er pænest med eller uden makeup, så er det lidt det samme som at spørge, om hun ser tyk ud i de bukser, hun har taget på, siger Lasse Bauer.

Han forklarer, at manden ved, at hvis han svarer det forkerte, kan det tage en time mere, før de kan komme ud af døren. Derfor vil han tilpasse sit svar efter, hvad der får hende til at føle sig mest tilpas.

Men selvom mændene er nogenlunde ligeglade med, om deres kæreste har make-up på eller ej, så er der ifølge Paprika Noel en væsentlig fordel ved at vælge det naturlige look. For kvinder uden makeup sender nemlig - ubevidst - et signal til mændene.

- Når kvinder går uden makeup tænker mænd, at de også er bedre at have sex med. En makeup fri kvinde signalerer nemlig, at hun hviler i sin egen krop, og så vil hun nok heller ikke tænke på, om hun får deller, når hun bøjer sig forover under sex, siger Paprika Noel.

LÆS OGSÅ: Døde fisk som make up: - Det er drab på uskyldige dyr

LÆS OGSÅ: TV: Sådan får du nemt det naturlige look

LÆS OGSÅ: Youtube-stjerner afslører: Sådan får du video-succes

LÆS OGSÅ: Vil du ligne Kylie Jenner? Snart afslører hun alle sine skønhedstrick

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx