11/01-16 13:32

Wammen: Regeringen har ikke styr på økonomienWammen: Regeringen har ikke styr på økonomien

Den bebudede skattereform ser ud til at måtte vente. Det tyder på en regering, der sejler, mener S.

storybild

Pressemøde i Finansministeriet Nicolai Wammen og Benny Engelbrecht snakker med pressen. Foto: Thomas Emil Sørensen (Billede: Polfoto/Sørensen Thomas Emil)

- Regeringen er endnu en gang blevet indhentet af virkeligheden. Det er bare 11 dage siden, at Lars Løkke Rasmussen lovede en stor skattereform, og nu er hans finansminister så på et stort tilbagetog. Det viser, at det sejler for regeringen, og at der ikke er styr på tingene.

Qvortrup om finansloven: - Regeringen står 'forpjusket' tilbage
Qvortrup om finansloven: - Regeringen står 'forpjusket' tilbage

Sådan lyder det fra Socialdemokratiets politiske ordfører, Nicolai Wammen, efter finansminister, Claus Hjort Frederiksen (V), mandag har bebudet, at skatteforhandlingerne må vente, til der er styr på asyl- og flygtningeudgifterne.

Socialdemokraternes formand, Mette Frederiksen, opfordrede i weekenden regeringen til at skrotte skatteforhandlingerne.

Skattereform: Samuelsen truer regeringen på livet
Skattereform: Samuelsen truer regeringen på livet

- Claus Hjort har lyttet mere til Mette Frederiksen end Lars Løkke Rasmussen. Regeringen skal tage hele skridtet og erkende, at der ikke kommer skatteforhandlinger i år, lyder det fra Wammen, der tilføjer:

- Vi har gjort det helt klart, at vi mener, at det er en rigtig dårlig idé, at man laver store skattelettelser på et tidspunkt, hvor der er enorme udgifter til vores flygtninge, siger Socialdemokratiets politiske ordfører.

LÆS OGSÅ: Samuelsen: Vi har slugt en kamel til 1000 milliarder

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx