Af - 03/02-14 18:06

Så bitter er er Jonas Dahl efter tabt ministerpostSå bitter er er Jonas Dahl efter tabt ministerpost

Den nu tidligere skatteminister fra SF Jonas Dahl er en bitter mand, efter han i dag måtte overdrage nøglerne sit ministerium. Det giver han udtryk for på Twitter.

storybild

Den nu tidligere skatteminister fra SF Jonas Dahl er en bitter mand, efter han i dag måtte overdrage nøglerne sit ministerium. Det giver han udtryk for på Twitter. (Billede: Polfoto)

Selvom de seks uger på posten som skatteminister gav SF'eren Jonas Dahl en ordentlig pose penge, som følge af minister-eftervederlaget, så er det i dag en bitter mand, der har overdraget nøglerne til sin efterfølger Morten Østergaard fra De Radikale.

Jonas Dahl scorer kassen efter seks uger som minister
Jonas Dahl scorer kassen efter seks uger som minister

På Twitter skriver den unge SF-komet en kommentar, der næppe er til at misforstå, og som mellem linjerne skriger til himlen af ærgrelse:


Jonas Dahls følgere røg hurtigt til tasterne og svarede lystigt på tweetet. Og flere glæder sig allerede til at læse bogen:

Formandsfavoritter i SF: Vi bliver i partiet
Formandsfavoritter i SF: Vi bliver i partietUnder kommentarerne fik Jonas Dahl også kreative forslag til alternative titler:Om Jonas Dahl gør alvor af bogsnakken, må tiden vise.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se videoen: Fagboss i voldsomt...
bt.dk
Ambassadør for E-løbet:...
bt.dk
Midt i dansk detailkrig: Medie - nu...
bt.dk
To drenge ramt af bil i voldsom...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx