Af Sebastian Bjerring Jensen - 22/08-17 18:27

Freddy opdagede ubudne gæster, der mæskede sig i fuglenes madFreddy opdagede ubudne gæster, der mæskede sig i fuglenes mad

Freddy Larsen fik noget af et chok, da han opdagede, hvem der pludselig stod i hans have.

storybild

(Billede: Freddy Larsen )

Lørdag var Freddy Larsen og konen i gang med havearbejde i deres hus i Varde. Med sved på panden tog de sig en velfortjent pause, men de havde dårligt sat sig i havestolene, før Freddy Larsens kone hørte »noget pusle«:

»Min kone går om bag huset for at tjekke, og pludselig siger hun: Kom og se! Jeg går derom og ser så, at nogle vildsvin løber væk,« siger Freddy Larsen til MX.

En time efter, mens ægteparret står inde i huset, er den gal igen. To vildsvin befinder sig pludselig i haven, hvor de sætter tænderne i noget fuglefoder, som parret bruger til at fodre vildfugle. Freddy Larsen skynder sig ud, men når han nærmer sig de ubudne gæster, løber de væk.

Sådan bliver det ved en 10-15 gange, og selvom Freddy Larsen godt kan se det morsomme i de firbenede gæster, så var han også bekymret:

»Vi har høns, og henne ved dem er der også foder. Jeg var da bange for, at de ville bryde ind hos hønsene,« siger Freddy Larsen.

Vildsvinene blev officielt udryddet fra Danmark i starten af 1800-tallet, men i de seneste år er bestanddelen vokset. Vildsvinene indvandrer fra Tyskland, men faktisk er de uønskede herhjemme, og i 2016 blev der skudt omkring 200 vildsvin i Danmark.

Efter Freddy Larsens uventede besøg i haven, har han sprøjtet med ulveurin, der skal holde vildsvinene væk. Det er da også lykkedes, men genboer har set de to vildsvin nærme sig haven, så Freddy Larsen tror, at det er et spørgsmål om tid, før ulveurinen bliver skyllet væk i regnen, og at han atter får firbenet besøg.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx