Af - 07/03-14 14:33; Opdateret: 07/03-14 16:45

Ruth Evensen skal skilles – har fundet en ny mandRuth Evensen skal skilles – har fundet en ny mand

Den tidligere topfigur i Faderhuset er blevet skilt fra sin husbond og skal giftes igen. 'Jeg har fundet min soulmate,' skriver hun på Facebook.

storybild

Ruth Evensen har fundet sig en ny mand og er derfor blevet skilt fra en anden tidligere topfigur i frimenigheden Faderhuset. (Billede: Polfoto/Per Rasmussen/arkiv)

Den kontroversille religiøse leder Ruth Evensen er blevet skilt fra sin mand Knut Evensen og skal nu giftes med en ny mand. Det skriver hun på Facebook.


'Jeg har fundet min soulmate i Lars Kristiansen og hedder nu snart Fru Kristiansen,' afslører hun på det sociale medie.

Ruth Evensen stiller op til kommunalvalget
Ruth Evensen stiller op til kommunalvalget

Ruth og Knut Evensen drev sammen frikirken Faderhuset, der kom på alles læber, da den købte Ungdomshuset på Jagtvej 69 i København og bad politiet om at rive bygningen ned. Det medførte stærke protester fra de unge brugere af huset.

Siden kom meningheden i modvind, og de to nu tidligere ægtefolk besluttede sidste efterår at lukke Faderhuset. De er dog ikke uvenner, og Ruth Evensen afslører på Facebook, at det er hendes eks-mand, der skal følge hende op ad kirkegulvet, når hun i maj skal giftes med sin nye mand.

Slut med Ruth: Faderhuset nedlægges
Slut med Ruth: Faderhuset nedlægges

Mange venner lykønsker Ruth Evensen og de to mænd på Facebook, men der er dog også mere kritiske kommentarer:

'Så i løj for gud i kirken?,' skriver en således med henvisning til, at Ruth og Knut Evensen altså ikke blev sammen, til døden dem skiller.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx