Af - 23/03-16 15:32; Opdateret: 23/03-16 16:15

Havde for travlt med 12-taller til at lære at score damerHavde for travlt med 12-taller til at lære at score damer

Frederik Ingemann, der går i 3.G, skriver i en kronik, at hans jagt på 12-taller i gymnasiet betød, at han kom bagud, når det handlede om at score og small talke

Bildstrecke im Grossformat »

Polfoto

Når Frederik Ingemann til sommer bliver student fra Rungsted Gymnasium, bliver det med al sandsynlighed med et gennemsnit over 12, men jagten på 12-tallerne har fået ham til at fejle i forhold til sine medstuderende, skriver han i en kronik i Politiken.

"Jeg har i en årrække naivt og pinagtigt gået rundt med mine flotte karakterer, mens jeg i mit stille, arrogante sind har følt mig bedre end mange andre. Lige indtil at jeg for et par måneder siden var i byen med en gruppe venner og indså, hvor helt igennem uintelligent jeg er i sociale sammenhænge", skriver Frederik Ingemann i sin kronik i Politiken.

Tobias blev student uden at møde op til en eneste time
Tobias blev student uden at møde op til en eneste time

Her opdagede han, at han var dårlig til at flirte med piger, ikke forstod sig på smalltalk, og det var blandt andet det, der fik ham til at forstå, at han havde brugt for meget tid i gymnasiet på at træne de forkerte ting, mens hans kammerater havde brugt tiden rigtigt på at træne deres sociale evner.

"Forskellen er blot, at jeg i dag har et fint stykke papir, som viser mine faglige kvaliteter, mens ingen kan sætte et tal på deres sociale kvaliteter. Jeg føler mig ikke længere bedre end dem, tværtimod. Måske er det netop min manglende sociale erfaring, der gør, at jeg i næsten tre år har gået op og ned ad den pige, som jeg inderst inde hele tiden har været vild med, men først rigtigt har indset det nu", skriver Frederik Ingemann, der foruden at gå i gymnasiet er medlem af DSUs distiksstyrelse i Nordsjælland, i Politiken.

Hver fjerde student bruger ikke huen
Hver fjerde student bruger ikke huen

Han mener, at hans jagt på 12-taller frem for søde piger i gymnasiet kan skyldes lærere, forældres og eksperters forventninger til, at unge skal have høje karakterer og en god uddannelse.

Men nu er Frederik Ingemann klar til at tage revanche i det sidste stykke tid, han har tilbage i gymnasiet.

Mads' super-snit på 11,4 er ikke nok til drømmeuddannelsen
Mads' super-snit på 11,4 er ikke nok til drømmeuddannelsen

"I løbet af de seneste to uger har jeg både været i byen på en helt almindelig torsdag for første gang, røget mine første to joints samt haft mit første egentlige onenightstand, og når jeg tænker tilbage på det, har de oplevelser gjort mig mere lykkelig end det 12-tal, jeg fik i min SRP ugen forinden."

Læs hele kronikken her.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Deres klage kostede Google...
bt.dk
Politiet lader bøderne regne over...
bt.dk
LIGE NU: Menneskejagt i gang efter...
bt.dk
Gravid tv-dommer måtte trække sig fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx