Af - 16/12-15 13:30; Opdateret: 16/12-15 13:54

Bonnie mister det sidste hun havde tilbage: - Jeg kan ikke mereBonnie mister det sidste hun havde tilbage: - Jeg kan ikke mere

Bonnie, kendt fra 'Bonnie og de tusind mænd', har fået tvangsfjernet sin søn.

Bildstrecke im Grossformat »

Bonnie mistede sin kæreste og gode ven, som blev likviderede og brændt i en bil i en uhyggelig historie om et dobbeltmord. Og som om livet ikke var hårdt nok ved den 41-årige, har hun nu også fået tvangsfjernet sin søn.

Det skriver BT.

Tirsdag blev hendes højtelskede søn taget fra hende efter en lang kamp med Ankestyrelsen. Meddelelsen om, at myndighederne ville fjerne den 9-årige, fik hun samme dag.

Indsamling: Nu får Bonnie sin pølsevogn
Indsamling: Nu får Bonnie sin pølsevogn

- Jeg kan ikke klare livet mere. Han var den eneste, jeg havde tilbage hos mig. Jeg har endnu ikke talt med ham (navn redigeret ud, red.), fordi han er på et opholdssted, fortæller Bonnie Cleo Anderseni til BT.

I september stødte de danske tv-seere på den prostituerede Bonnie, da hun i dokumentaren 'Bonnie og tusind mænd' fortalte om livet som prostitueret, mens hun kæmpede med en slem spisteforstyrrelse.

Sådan vil danskere hjælpe Bonnie med at indfri sin store drøm
Sådan vil danskere hjælpe Bonnie med at indfri sin store drøm

Ifølge Bonnie Cleo Andersen er Ankestyrelsens begrundelse den, at hun er så syg af spiseforstyrrelsen, at hun ikke kan tage sig af sin søn.

- Jeg har tre børn og været en god mor i 20 år. Min advokat og jeg har aldrig hørt om noget lignende før, har Bonnie Cleo Andersen tidligere udtalt.

LÆS OGSÅ: TRAGISK: Bonnies kæreste skudt og brændt

LÆS OGSÅ: Sådan har prostituerede Bonnie det i dag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx