09/11-15 10:08

Politiet sigter 43-årig fra Nørrebro for at krænke tre kvinderPolitiet sigter 43-årig fra Nørrebro for at krænke tre kvinder

En henvendelse fra yngre kvinde førte politiet på sporet af mistænkt i sag om stribevis af krænkelser.

En 43-årig mand fra Nørrebro, som Københavns Politi anholdt søndag aften i forbindelse med en stribe blufærdighedskrænkelser af yngre kvinder i København, er blevet sigtet for tre forhold.

Det oplyser vicepolitiinspektør Jens Møller, Københavns Politi, til Ritzau.

Det var en henvendelse fra en yngre kvinde, der førte politiet på sporet af manden, som politiet har ledt intenst efter de senere dage. Han blev anholdt søndag klokken 19.20.

Københavns Politi advarer kvinder mod sexkrænker
Københavns Politi advarer kvinder mod sexkrænker

- Vi har sigtet ham for to forhold fra denne weekend og ét forhold fra sidste weekend, siger Jens Møller.

Manden er blevet afhørt. Jens Møller oplyser, at han nægter sig skyldig.

Anklagemyndigheden vurderer nu, om manden skal fremstilles i grundlovsforhør. Det vil i givet fald ske i løbet af mandagen.

Siden Københavns Politi fredag gik ud i pressen og bad offentligheden om hjælp, har politiet fået 120 henvendelser om sagen.

Allerede fredag havde man mistanke om, at en og samme gerningsmand kunne stå bag ti sager, og i løbet af natten til lørdag kom yderligere syv anmeldelser.

En af de mange henvendelser kom fra en kvinde, der havde lagt mærke til en mand, som hun syntes opførte sig mistænkeligt. Blandt andet stirrede han på hende, og han var også på cykel, sådan som andre kvinder har fortalt.

Manden i den røde bil idømmes forvaring på ubestemt tid
Manden i den røde bil idømmes forvaring på ubestemt tid

Sigtelserne mod den 43-årige er baseret på kvindens oplysninger, som politiet har koblet sammen med billeder fra noget videoovervågning fra natten mellem fredag og lørdag.

- Det har ført til, at vi kunne identificere manden og anholde ham på hans bopæl, der ligger centralt på Nørrebro, siger Jens Møller.

De mange tilfælde af blufærdighedskrænkelse er sket omkring Nørrebrogade, Frederikssundsvej og på Østerbro.

Ud over anholdelsen af manden fra Nørrebro har de mange henvendelser ført til anholdelse af en anden mand, som i løbet af weekenden blev sigtet for to tilfælde af krænkelser og varetægtsfængslet i ti dage.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
800 år gammelt dansk slot får vild...
bt.dk
Mand omkommet - faldt i vandet ved havn
bt.dk
24-årige Casper i mål i Norge efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx