Af - 20/01-14 08:00; Opdateret: 20/01-14 09:19

Katrine dropper druk-Prag: Der var bræk over altKatrine dropper druk-Prag: Der var bræk over alt

Gymnasieeleven Katrine Højring har været i Prag de sidste vinterferier. Men efter dårlige oplevelser sidste år, dropper hun byen i år til fordel for Berlin.

storybild

(Billede: Privatfoto)

Overfyldte diskoteker og fulde danske unge i hele byen. Sidste år strømmede de danske gymnasieelever til Prag i deres vinterferie.

Katrine Højring, der er 19 år og går i 3.g på Virum Gymnasium, var en af dem. Hun var af sted for andet år i træk.

Prags politi vil smide unge danskere i detentionen
Prags politi vil smide unge danskere i detentionen

- Det var virkelig fedt at være af sted forrige år, men sidste år var det helt anderledes. Det var svært at komme ind på de fede steder, vi havde fundet året før, fordi de var proppede med fulde danskere, og det tog lidt af hyggen. Derfor tager jeg ikke af sted i år, siger hun.

Sammen med ni andre gymnasieelever tager Katrine Højring i stedet til Berlin i vinterferien. Hun kender flere andre gymnasieelever, der har truffet det samme valg om at droppe den tjekkiske hovedstad til fordel for andre storbyer.

Rejsebureau før Prag-fest: Vi står klar med samaritter
Rejsebureau før Prag-fest: Vi står klar med samaritter

- Det var ikke sjovt at være af sted sidste år. Jeg har for eksempel aldrig oplevet så hærgede hoteller før. Der var knuste flasker og bræk over alt. Folk opførte sig helt anderledes, end de ville have gjort, hvis de var af sted med deres familie, siger Katrine Højring.


Har du haft lignende oplevelser, eller har du også valgt at droppe Prag? Så kontakt os på mail eller SMS 1204(koster alm. sms-takst) skriv mx efterfulgt af besked

Hun fortæller, at der en nat var nogen, der havde lagt burgere på alle dørhåndtagene på hotellet, og at hun en morgen vågnede op og opdagede, at nogen havde slæbt en kæmpe potteplante ind på hendes hotelværelse.

Efter kaos med danske unge: Prags politi opruster
Efter kaos med danske unge: Prags politi opruster

- Jeg oplevede, at nogle danskere ikke gad rydde op efter sig, fordi de sagde at 'tjekkersvinene skulle have noget at lave'. Det, synes jeg, er virkelig dårlig stil, og det gider jeg ikke opleve igen i år, siger Katrine Højring.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Det var mega pinligt, og jeg flovede...
bt.dk
USA's topforhandler: EU og Danmark...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Se billedet Mand købte fotografi på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx