Af - 26/06-16 11:23; Opdateret: 26/06-16 11:51

Ville give 10.000 for navnebror: Her er den nye PrebenVille give 10.000 for navnebror: Her er den nye Preben

Preben Steen Nielsen, der ville betale forældre 10.000 kroner for at døbe deres barn Preben, har nu fået opkaldt en abe efter sig.

Bildstrecke im Grossformat »

For en måneds tid siden skrev 34-årige Preben Steen Nielsen fra Vejle en statusopdatering på Facebook, hvor han tilbød 10.000 kroner til det første forældrepar, der ville døbe deres barn Preben.

Vildt tilbud: Giv dit barn dette navn og tjen 10.000 kroner
Vildt tilbud: Giv dit barn dette navn og tjen 10.000 kroner

Det lykkedes desværre ikke, og derfor gik Preben Steen Nielsen videre med en plan B, der gik ud på at få et dyr i zoologisk have navngivet efter sig. Den mission er nu lykkedes, da idémanden fra Vejle oplyser, at han har fået en abe opkaldt efter sig.

Aben bor i nordvestsjællandske Oddsherred Zoo Rescue, der udmærker sig ved at være Danmarks første 'rescuecenter' for dyr. Nu får stedet altså en indsprøjtning på 10.000 kroner for at kalde en nyfødt abe for Preben.

- Jeg har altid ønsket mig en abe, så da Joan fra Odsherred Zoo Rescue henvendte sig, var jeg begejstret med det samme. Det glæder mig at kunne støtte en park, hvor passionen og kærligheden til dyrene virkelig vægtes højt, og så er det jo ganske oplagt, nu hvor jeg også selv har et handicap og sidder i kørestol. Den søde nyfødte katta lemur, Preben, og jeg er allerede blevet rigtig gode venner, siger Preben Steen Nielsen.

Preben Steen Nielsen planlægger nu at besøge parken ofte for at hilse på sin lille navnebror. Hans drøm er, at han i fremtiden kan have aben siddende på sin skulder ligesom Hr. Nilsson fra Pippi Langstrømpe-historierne.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx