Af - 09/01-14 07:29

Dansk top-skiløber indlagt med Schumacher efter styrtDansk top-skiløber indlagt med Schumacher efter styrt

Den danske top-skiløber Morten Hauerbach er ligesom Michael Schumacher styrtet i off pisten og ligger lige nu på samme gang som Formel 1-stjernen.

storybild

Den danske top-skiløber Morten Hauerbacher er ligesom Michael Schumacher styrtet i off pisten og ligger lige nu på samme gang som Formel 1-stjernen. (Billede: Facebook)

Han er tidligere Danmarksmester i pukkelpiste og har adskillige ski-sæsoner i blandt andet Alperne bag sig.

Kort sagt: Han er en habil skiløber.

Men også dygtige skiløbere kommer galt afsted. Især hvis de udfordrer sig selv i fx off pisten. Ligesom Formel 1-stjernen Michael Schumacher gjorde det og fortsat ligger i koma efter et voldsomt styrt den 29. december.

Schumachers hjelm optog ulykke: Gik i tre stykker
Schumachers hjelm optog ulykke: Gik i tre stykker

Ifølge Ekstra Bladet, som har talt med den danske skiløbers søster, styrtede den 35-årige dansker og kom alvorligt til skade: Brækket hals, tre kraniebrud, hævelse i hjernen og 50 sting i hovedet.

Men Morten Hauerbach er på mirakuløs vis i live og deler nu hospitalgang Michael Schumacher på hospitalet i Grenoble, Frankrig.

Schumacher fylder 45 i koma
Schumacher fylder 45 i koma

Søsteren, Mette Hauerbach, var ved brorens side, da han kom til bevidsthed efter flere operationer, blandt andet i hjernen.

- Han var hårdt medtaget og måtte køles ned efter operationen i hjernen. Lægerne sagde, at han havde været heldig, fortæller Mette Hauerbach til Ekstra Bladet.

Den medtagne dansker blev efterfølgende flyttet til neurokirurgisk afdeling, hvor han delte hospitalsgang med Michael Schumacher.

Medier: Lille forbedring hos Schumacher
Medier: Lille forbedring hos Schumacher

- De ligger på gang sammen, og der sidder vagter foran Michael Schumachers værelse. Dér kommer man ikke igennem, fortæller Mette Hauerbach.

Morten Hauerbach er kendt som en glad dreng i skimiljøet, og han holder sig aldrig tilbage, hvis der er et adrenalin-sus inden for rækkevidje.

Dog håber søsteren, at broren nu tænker sig lidt om efter den voldsomme ulykke.

- Han er rystet, og jeg tror, at han er begyndt at tænke over livet, siger søsteren og fortsætter:

- Han er et meget positivt og optimistisk menneske. Han elsker at leve livet, men det har også givet ham nogle knubs gennem tiden.

Det er ikke første gang Morten Hauerbach får sig et par uger i sygesengen. Tidligere har den glade skiløber brækket både ryg og arme.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Dansk reality-deltager har fået...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx