Af - 05/09-14 12:01

Plejehjemsforstander: Han ville helt sikkert være død alligevelPlejehjemsforstander: Han ville helt sikkert være død alligevel

Det er gået ned ad bakke for luksusplejehjemmet Lottehjemmet, der tidligere havde Thyra Frank som leder.

storybild

Plejehjemmet OK-hjemmet Lotte ligger på Frederiksberg (Billede: Googlemaps)

I medierne er det blevet fremhævet som et luksusplejehjem, hvor ældre måtte få snaps og øl og masser af fløde i maden. Fordi den sidst tid skulle være sød.

Men efter politiker Thyra Frank stoppede som leder for Lottehjemmet er det gået ned ad bakke med serviceniveauet.

Plejehjem og firmaer serverede bevidst livsfarlig rullepølse
Plejehjem og firmaer serverede bevidst livsfarlig rullepølse

I maj blev en beboer glemt på sit værelse om morgen. Først ved middagstid kommer man i tanke om den gamle syge mand, der har ligget alene i flere timer, skriver denoffentlige.dk.

Kort efter bliver han indlagt – en indlæggelse, der desværre har døden som udgang for den gamle mand.

- Han ville nok være blevet indlagt alligevel (selvom personalet ikke havde glemt ham red.). Han ville helt sikkert også være død alligevel. Men, en utilsigtet hændelse. Altså, vores fornemste opgave er jo at lære af dem. Det er super super uheldigt. Det er nærmest det mest utilgivelige, at man på en eller anden måde kommer til at overse at en beboer ikke bliver taget op, siger Charlotte Andreasen, der er leder af OK-hjemmet Lotte, som Lottehjemmet nu hedder.

Hundens kærlighed kostede hende livet
Hundens kærlighed kostede hende livet

Hvordan kan det lade sig gøre?
- Ja. Øhh. Det er noget med, at de sidder om morgenen og fordeler beboerne, så har de fordelt i forhold til hvem der nu kommer på arbejde den her dag. Der har vi nogle lister, hvor man skriver hvem der skal ind til de pågældende beboere. Så er der en der laver en ændring, og får glemt at sætte en person på. Så nu er det jo sådan, at der er en, der er ansvarlig for at lave det her hver dag. Det er jo en konsekvens, for vi er jo nødt til at sige, hvad kan vi gøre for at undgå det indtil vi tager diskussionen på et personalemøde, om hvordan vi kan sørge for, at det her ikke sker igen. Det ved jeg jo godt, at vi kan aldrig garantere, at det ikke sker igen, men vi skal jo gøre vores ypperste for at det ikke sker, siger Charlotte Andreasen til denoffentlige.dk

Den gladeste video fra plejehjem: Her rocker de til hitsang
Den gladeste video fra plejehjem: Her rocker de til hitsang

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny popularitetsmåling: Topminister...
bt.dk
Derfor blokerer de lokale for Pusher...
bt.dk
Obama skriver kontrakt: Det skal han...
bt.dk
Simon Kjær i usædvanlig bøn: Vil have...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx