Af - 15/01-15 19:06; Opdateret: 15/01-15 20:26

TV: Sigøjnerbossens datter: 'Jeg har ingen veninder'TV: Sigøjnerbossens datter: 'Jeg har ingen veninder'

Sigøjnerbossens datter gik ikke i skole i seks måneder og havde derfor ingen venner.

De yngste børn til den kriminelle Levakovic-klans overhoved, Gimi Levakovic, har efter alt at dømme betalt en høj pris for deres fars kriminelle løbebane og anstrengte forhold til kommunen.

Det kan man høre i anden del af TV2's dokumentarserie 'Sigøjnerbossen - og hans berygtede familie', der sendes torsdag aften.

I programmet fortæller Gimi Levakovic' datter Victoria om sit liv i familiens hjem i Kastrup ved København.

Sigøjnerkongen: - Mine børn skal have en anden fremtid
Sigøjnerkongen: - Mine børn skal have en anden fremtid

Tidligere anbragt
Den unge pige, der netop er vendt hjem igen efter at have været frivilligt anbragt på en institution sammen med sin lillebror, fortæller, at hun ikke går i skole og derfor ikke har nogle veninder.

- Jeg taler ikke med nogen udover min familie. Der er heller ikke så mange piger på vores vej, fortæller datteren, der gerne vil have nye veninder, men ikke kan starte i skole, før kommunen 'får styr på nogle formaliteter'.

Samtidig hører vi, at Gimi Levakovic har et anstrengt forhold til kommunen, og at han tidligere har truet en kommunalt ansat med at sprætte vedkommende op.

Krigsveteran må forlade Danmark, mens kriminel kan blive
Krigsveteran må forlade Danmark, mens kriminel kan blive

Om det er forklaringen på, at den berygtede sigøjner-boss' to yngste børn ender med at vente op til seks måneder, før de starter i folkeskole, står ubesvaret hen. Men én ting er i hvert fald sikkert. I de mange måneder, som Gimi Levakovic' børn går derhjemme, lever de en tilværelse, som på mange måder står i skærende kontrast til andre jævnaldrende børn i Danmark, som både går i skole og har social kontakt med andre børn.

Sigøjnere forsøger at snyde folk på motorvejen
Sigøjnere forsøger at snyde folk på motorvejen

Vil have en fremtid
Ifølge Victoria tilbringer hun i stedet tiden sammen med sine kusiner hjemme hos fasteren og 'rydder op' med sin niece og storebrors kæreste.

Hun fortæller desuden, at hun ønsker at bryde med den negative sociale arv, der gennemsyrer familiens stamtræ, og som blandt kommer til udtryk ved, at stort set hele Levakovic-klanen er kriminel og på overførselsindkomster.

- Jeg vil gerne have en fremtid. Det ville jo være bedre end at være i fængsel, siger hun.

Hør sigøjnerbossens datter fortælle om sit liv i tv-klippet øverst i artiklen!

Du kan se anden del af ’Sigøjnerbossen - og hans berygtede familie’ torsdag klokken 20 på TV 2 og TV 2 PLAY.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx