Af - 10/11-15 18:36; Opdateret: 10/11-15 19:02

TV: Her flygter pingviner fra Odense Zoo i ren Madagascar-stilTV: Her flygter pingviner fra Odense Zoo i ren Madagascar-stil

Det var som taget ud af animationsfilmen Madagascar, da en flok pingviner stak af i Odense Zoo.

"Hov, hvad er det?" Det var ren Madagascar, da en flok pingviner fra Odense Zoo stak af fra havens dyrepasser. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Det var nogle små mistænkelige og våde fodspor på cementgulvet, som fik en af Odense Zoos dyrepassere til at hive mobilen frem og filme. På videoen fanger hun en flok af havens æselpingviner løbe ned af en afsides gang i noget, som ligner et vaskeægte flugtforsøg.

- Hvad laver I heromme? overrasker dyrepasseren pingvinerne, som må indse, at forsøget har slået fejl, mens de drøner den anden vej igen.

Pingvinernes store flugtforsøg var slet ikke så stort igen. De måtte i hvert fald sande, at vejen, de flygtede ned ad, var blind.

- De er bare nysgerrige. Vi var så heldig med, at vores dyrepasser havde sin mobil med. Hun synes, det var så sjovt, at hun opdagede de små fodspor, siger pressekvinde i Odense Zoo Rikke Skovlund til metroxpress.

Brutalt søløve-drab: Holly tæsket ihjel i tysk zoo
Brutalt søløve-drab: Holly tæsket ihjel i tysk zoo

Hun forklarer, at anlægget er konstrueret med en lille gang, mellem dyrepassernes køkken og publikumsområdet, som de fem pingviner var smuttet ned ad. Her må de i virkeligheden ikke være, og de måtte da også 'abort mission' og vende om, da de blev opdaget.

- De så lige deres snit til at komme ned og kigge, hvad der var dernede. Det er lidt 'bag kulisserne' og væk fra publikumsområdet, siger Rikke Skovlund.

På Odense Zoos Facebookside morer flere selv over, hvor meget æselpingvinerne minder om pingvinerne i animationsfilmen Madagascar, som dog er lidt mere udspekulerede og effektive.

- Missionen er i fare! TRÆK TILBAGE DRENGE, kommenterer en bruger til den sjove video.

De tre sjove, animationspingviner har efter Madagascar-succesen fået deres helt egen film.

Hvis ikke det allerede står klart, har Odense Zoos æselpingviner fået deres navn fra de lyde, de laver. Dem kan man også få forsmag på i videoen, lige efter de pilet forbi dyrepasseren.

Har de flugtglade pingvinger fra Madagascar inspireret ZOOs pingviner? ;)

Posted by Odense Zoo on Monday, November 9, 2015

LÆS OGSÅ: Dansk Zoo vil aflive nyfødte løveunger med mindre de finder nyt hjem

LÆS OGSÅ: Amerikansk talkshow til Danmark: Næste gang parterer I vel julemanden

LÆS OGSÅ: Løvebaby: Russisk minister raser mod Odense Zoo

LÆS OGSÅ: Mor til to: - Selvfølgelig kan de tåle at se lidt blod

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Wozniackis ekstræner efter...
bt.dk
Løkke i ny dobbeltrolle: Erhvervsfond...
bt.dk
Morten Resen jubler: 'Det havde vi...
bt.dk
Ekspert om forældres kritik af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx